L
Ladycarooo
Gość
no wlasnie, mogliby same te paski ze środka sprzedawać..Jak zwykle pinki niezawodnejedyna lipa to ten plastik.
Bo cenowo nie jest źle online, kiedyś po 2zł za sztukę kupiłam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no wlasnie, mogliby same te paski ze środka sprzedawać..Jak zwykle pinki niezawodnejedyna lipa to ten plastik.
Bo cenowo nie jest źle online, kiedyś po 2zł za sztukę kupiłam![]()
Ja było postarane, to zawsze jest nadzieja.To jeszcze raz. Moja wiadomość z wczoraj tj.29.03:
Ja wczoraj w południe w badaniu nie miałam jeszcze owu, po południu poleciała m po testy do apteki zeby sprawdzić kiedy zacznie lh rosnąc. Nim doszlam do tej apteki zaczął mnie napierdzielac prawy jajnik tak bardzo że az ciągnęła mnie pachwina-stwierdzilam ohoho teraz to na bank pękło no i poszlam po te testy nasikalam i dwie kresy odrazu więc ja juz chyba bez testow wiem kiedyale zeby nie bylo tak różowo od wczoraj rana troche pobolewalo mnie i "tam na dole", dziś mam wrażenie ze jestem opuchnieta i boli-wiec stawiam ze kandydoza mnie dopadla bo czemu by nie w dni plodne w samą owu
...jakies tam starania były ale nie wiem czy mam jeszcze podchodzić w tym stanie do roboty czy dać sobie spokoj bo i tak nic z tego nie bedzie jak stan zapalny się rozwija i trzeba leki zaaplikowac
no i starego żeby nie poczęstować.
Obstawiam że to po antybiotykach jakie brałam na zatoki do zeszłego poniedziałku.
Ekstra, cykl zaraz po hsg psu w dupe. Dlaczego życie jest takie podle...
Ps. Chociaż estradiol poszybował na 290 pg/ml.
No nie wiem. Myśle ze ja bym sobie prędzej dała coś zoperować niż mój zmieniłby mocno dietę@Ladycarooo wracając do nasienia.
Tak tak mówiłam i ba, dalej tak uważam. Oczywiście nie mówię o tych trudnych przypadkach, które nie reagują na suple, nie działa dieta itp.
Mówię hlownoeo tych, u których obniżone parametry nasienia wnikają ze słabych nawyków, a umówmy się takich mężczyzn jest mnóstwo. Dlatego uważam, że w ich przypadku o poprawę nie jest tak trudno. Dobra dieta i suple robią naprawdę kawał świetnej roboty.
Na pewno łatwiej u typa co warzywa widzi tylko w kebabie, a nawadnia się browarami poprawić dietę niż u kobiety udrożnić jajowód czy zlikwidować przegrody macicy
No a patrz na mojego: sinusoida wynikowa, raz jest dobrze,raz gorzej a ciąży dalej nie ma. I co ja mam z tym zrobić dalej? Nie mam już więcej możliwości, a to se działa jak chce. I gdzie to jest łatwe przy związanych rękach?@Ladycarooo wracając do nasienia.
Tak tak mówiłam i ba, dalej tak uważam. Oczywiście nie mówię o tych trudnych przypadkach, które nie reagują na suple, nie działa dieta itp.
Mówię hlownoeo tych, u których obniżone parametry nasienia wnikają ze słabych nawyków, a umówmy się takich mężczyzn jest mnóstwo. Dlatego uważam, że w ich przypadku o poprawę nie jest tak trudno. Dobra dieta i suple robią naprawdę kawał świetnej roboty.
Na pewno łatwiej u typa co warzywa widzi tylko w kebabie, a nawadnia się browarami poprawić dietę niż u kobiety udrożnić jajowód czy zlikwidować przegrody macicy
No a patrz na mojego: sinusoida wynikowa, raz jest dobrze,raz gorzej a ciąży dalej nie ma. I co ja mam z tym zrobić dalej? Nie mam już więcej możliwości, a to se działa jak chce. I gdzie to jest łatwe przy związanych rękach?