Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie też prolaktyna wysoka i żałuję, że nie zbadałam jej pół roku temu. Od dwóch tygodni biorę norprolac i ciekawa jestem jak teraz. Ale ginekolog kazała mi powtórzyć badania dopiero za trzy miesiące jeśli nie uda się zajść w ciążę do tego czasu. Dzisiaj 7 dpo więc jestem ciekawa czy coś z tego będzie w tym miesiącu.A te badania prolaktyny robiłaś wcześniej czy dopiero jak nie udawało się od dłuższego czasu? Bo jestem jakby w tej samej sytuacji, z tym że krzywa cukrowa wygląda w porządku, wszystkie inne hormony w normie, a ta prolaktyna taka wysoka z powietrza chyba wyszła...
Chyba ciężko by mi było coś wybraćZależy od opcji, którą wybierzesz. Masz dawców otwartych - dziecko po 18rz będzie mogło dowiedzieć się kim ten człowiek jest i zamkniętych - tu tej opcji nie ma. Ci z pierwszej grupy czasem udostępniają zdjęcia siebie jako dorosłych, a wszyscy jako dzieci. Także filtrami sobie wybierasz takie rzeczy jak kolor skory, rasa, kolor oczu, włosów, wagę, wzrost, grupę krwi i potem wyskakują Ci profile, w których masz wszystko - od wspomnianego już zdjęcia jako dziecko przez ulubiony kolor, jedzenie, najszczęśliwszy dzień w życiu, przez odręczną notatkę i próbkę głosu po historię medyczną delikwenta, jego rodziców i dziadków![]()
Tak naprawdę to warto patrzeć przede wszystkim na tę historię medyczną no i czy przypadkiem nie wykazuje psychopatycznych skłonności. Reszta to czysta loteria, ale to dość zabawny proces, taki casting.Brzmi jak naprawdę fajna opcja! Czytam z zaciekawieniem. To wspaniałe ze ma sie dostęp do tylu ważnych ale i interesujących cech, i formacji na temat dawcy!
Dziękuję! <3To nawet nie tak tragicznie! Życzę powodzenia![]()
No to raczej nie jest angielski którym posługuja się ludzie na co dzien, wątpię żeby większość Anglików znala takie słownictwoDziękuję! <3
Tak, w sensie koszt nasienia jest taki sam niezależnie od miejsca wysyłki, a nawet tu jest taniej, bo to to samo miasto. A same procedury mają naprawdę sensowne ceny. Zobaczymy jak z jakością, ale na razie jest świetnie. Odpisują w ciągu 2h na maile, lekarka świetna, położna też. Tylko nagle sobie uświadamiasz, że Twój angielski jest ubogi - np nie wiesz jak jest jajnik o budowie drobnopecherzykowej czy inne endometrium trzywarstwowe![]()
my tu zaraz paznokcie zjemy w oczekiwaniu! Chcemy informacji!Sama nie jestem pewna tego co widzę, a nie chce sobie wmawiaćwrzucę jak powtórzę, jeśli faktycznie będzie pozytywny.
To chyba nie mnie chciałaś zawołać. Ja dzisiaj 22 dzień cyklu więc to testowania jeszcze kilka dni
To chyba nie mnie chciałaś zawołać. Ja dzisiaj 22 dzień cyklu więc to testowania jeszcze kilka dni.