L
Ladycarooo
Gość
Siema, miłego dnia!
Już po urlopie więc wracam na wątek
Już po urlopie więc wracam na wątek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja równieżSiema, miłego dnia!
Już po urlopie więc wracam na wątek![]()
u mnie dzisiaj 23dc i chyba owu w końcu była, bo juz trzeci dzień temperatura podwyższonaJa równieżMoże ostatnio się nie udzielałam, ale czytałam wszystkie posty
U mnie dziś 22 dc, więc jeszcze trochę i okaże się czy ten cykl był owocny
![]()
Ej, liczy się pozytywne nastawienieu mnie dzisiaj 23dc i chyba owu w końcu była, bo juz trzeci dzień temperatura podwyższonaTeraz czekam na @,bo nie mam złudzeń, że się udało przez choróbsko męża...
Może miałaś więcej niż jeden pęcherzyk w jajniku, który pękł? Prog bardzo ładnyA ja odebrałam wynik proga i jak mi wystrzelił28,150 ng/ml a dziś 9dpo
Przedział: faza lutealna 1,83-23,9
Czyli za dużo...
Ja wczoraj dostałam @ wiec nowy cykl uważam za otwarty![]()
Robiłaś może też betę? W ciąży progesteron rośnie, może to u Ciebie oznacza ten wynikA ja odebrałam wynik proga i jak mi wystrzelił28,150 ng/ml a dziś 9dpo
Przedział: faza lutealna 1,83-23,9
Czyli za dużo...