Z
zaz208622
Gość
Jutro mam monitoring o 7 rano
umrę jak zobaczę świat o tej godzinie.
Plus taki ze będę wiedziała czy działać z rana czy na wieczór
Plus taki ze będę wiedziała czy działać z rana czy na wieczór
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
masz tu nam towarzyszyć! A do Starego nie da się polecieć na weekend?Hej dziewczyny, czytam czytam i nie wiem, która ruda Kaśka, a która blond Edzia ale wiem, że schodzę do podziemia do maja i biorę skrzynkę wódy ze sobąU mnie koniec starań do końca maja bo mój M. poleciał do pracy... No comment.
Ponieważ nie umiem Was oznaczać to Bibi bardzo bardzo Cię tulę i trzymam kciuki, testujące wspieram szkłem powiększającym, oczekujące krzyżówkami, miesiączkujące no-spą, a trolle poszczuje psem. Próbowałam być zabawna ale nie wiem... Łączę się w bólach z tymi z Was, które również są rozczarowane i zrezygnowane. Ja nawet jednego owulaka zrobić nie zdążyłam. Miałam zacząć od jutra... Ehhhhhh.. doła mam głębokości mariańskiego rowu
Hej dziewczyny, czytam czytam i nie wiem, która ruda Kaśka, a która blond Edzia ale wiem, że schodzę do podziemia do maja i biorę skrzynkę wódy ze sobąU mnie koniec starań do końca maja bo mój M. poleciał do pracy... No comment.
Ponieważ nie umiem Was oznaczać to Bibi bardzo bardzo Cię tulę i trzymam kciuki, testujące wspieram szkłem powiększającym, oczekujące krzyżówkami, miesiączkujące no-spą, a trolle poszczuje psem. Próbowałam być zabawna ale nie wiem... Łączę się w bólach z tymi z Was, które również są rozczarowane i zrezygnowane. Ja nawet jednego owulaka zrobić nie zdążyłam. Miałam zacząć od jutra... Ehhhhhh.. doła mam głębokości mariańskiego rowu
Ja o 7 to już pracujeJutro mam monitoring o 7 ranoumrę jak zobaczę świat o tej godzinie.
Plus taki ze będę wiedziała czy działać z rana czy na wieczór![]()
Pewnie się da ale co to jest weekend jak my od tyłu miesięcy przy regularnym współżyciu zaskoczyć nie możemymasz tu nam towarzyszyć! A do Starego nie da się polecieć na weekend?![]()
Faza marudzenia to mi się dopiero zaczyna, w październiku już tak leciałam na 3 dni, miało być tak pięknie a wróciłam z torbielą i cykl zmarnowanyA co to za marudzenie. Może właśnie se przywieziesz zagraniczne dzieckoproszę obczajać tanie loty!
A gdzie poleciał?Faza marudzenia to mi się dopiero zaczyna, w październiku już tak leciałam na 3 dni, miało być tak pięknie a wróciłam z torbielą i cykl zmarnowany![]()
Tym razem ParyżA gdzie poleciał?