Bibi89
Fanka BB :)
No to nic tylko organizować romantyczny weekend w Paryżu w okolicach owuTym razem Paryż
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to nic tylko organizować romantyczny weekend w Paryżu w okolicach owuTym razem Paryż
Dokładnie, toż to miasto miłości!No to nic tylko organizować romantyczny weekend w Paryżu w okolicach owu![]()
Ohhhh YEAHW piwnicy nie jest tak źle, przynajmniej możemy pić cały miesiąc
![]()
Może monitoring zwiększy szanse?Tym razem Paryż
Miałam umówiony na poniedziałekMoże monitoring zwiększy szanse?
Przerabiałam lot na czas do Kopenhagi, udany![]()
chce francuskie dzieckoMiałam umówiony na poniedziałekdziękuję Wam kochane za wsparcie i pewnie za kilka dni jak mi frustracja minie to się wezmę za siebie i coś ogarnę
Będę trzymać kciuki. Wspieram przeżycie frustracji, żeby powstała przestrzeń na staraniaMiałam umówiony na poniedziałekdziękuję Wam kochane za wsparcie i pewnie za kilka dni jak mi frustracja minie to się wezmę za siebie i coś ogarnę
Byłby międzynarodowy wątekchce francuskie dziecko![]()
DziękujęBędę trzymać kciuki. Wspieram przeżycie frustracji, żeby powstała przestrzeń na starania![]()
jesu jestem gotowa się poświęcić dla towarzystwa i jechać puknąć Starego na niemieckiej granicyByłby międzynarodowy wątekwywołałaś uśmiech mimo, że ryczę