Lena1984
Fanka BB :)
Czekaj,czekaj, czyjego staregojesu jestem gotowa się poświęcić dla towarzystwa i jechać puknąć Starego na niemieckiej granicy![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czekaj,czekaj, czyjego staregojesu jestem gotowa się poświęcić dla towarzystwa i jechać puknąć Starego na niemieckiej granicy![]()
przechodzimy razem dokładnie ten sam stan![]()
Wszystkie trzy jesteśmy już tutaj bardzo długo, może po prostu taka kolej rzeczy? ja jestem w stanie naprawdę dużo poświecić żeby osiągnąć ten cel, ale przychodzi moment, ze człowiek się spala i przestaje widzieć horyzont. Stary mówi, ze powinnismy podejść do tego iui a ja wiem jakie ono daje szanse i szczerze to widzę w tym jedynie stracony czas, pieniądze i -przede wszystkim- nerwy i resztki nadziei.Po porstu 100% się utożsamiam z każdym Twoim słowem. Ogólnie też już kolejne niepowodzenia jest dla mnie takie, ze się go spodziewam, ale widocznie sobie podświadomie narobiłam nadziei, ze "tyle kobiet po hsg zachodzi". Uja złamanego.
Słuchajcie, zrobimy tak.Czekaj,czekaj, czyjego staregobo rozumiem, że do towarzystwa ze mną? Bo nie wiem kto kogo ma puknąć
Jejku jak dobrze, że jesteście!
To Starego pod pachę i lecicie po bagietkichce francuskie dziecko![]()
ale nie swojeTo Starego pod pachę i lecicie po bagietki![]()
miał w planach wziąć swojego, a Tobie towarzyszyć duchowo, ale w sumie...Czekaj,czekaj, czyjego staregobo rozumiem, że do towarzystwa ze mną? Bo nie wiem kto kogo ma puknąć
Jejku jak dobrze, że jesteście!
Stary ma bagietkę przy sobieTo Starego pod pachę i lecicie po bagietki![]()
To może ja wykopię męża do Berlina XDchce francuskie dziecko![]()
Toż przecież loty do Paryża jak autobus miejski!Tym razem Paryż
Wpadnij po drodze do Alzacji! Tu tyle bocianów, że może wreszcie coś przyniosą... jednego miałam dziś nawet pod oknem (mieszkam prawie w centrum miasta!).