hachette
Fanka BB :)
Ja mam 32 kartony po 12 butelek każdychętnie posłucham Twej historii i mam 2 kartony wódy - zapraszamBędziemy zagryzać psem hot-dogiem
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam 32 kartony po 12 butelek każdychętnie posłucham Twej historii i mam 2 kartony wódy - zapraszamBędziemy zagryzać psem hot-dogiem
![]()
Możemy tez otworzyć moja wódkę weselna, która została rzekomo na chrzciny. Ch. je zobaczę wiecJa mam 32 kartony po 12 butelek każdystarczy dla każdego
![]()
BożeJak picie to tylko Tede xD
Robione są najlepsze!Ja mam tylko zlewki bo ani wesela ani chrzcin nie planujeale mogę przynieść własnej roboty wiśniówkę
dobrze, że nie zapuściłaś Biełyje NosyJak picie to tylko Tede xD
w takim razie muszę odezwać się do kuzyna z mazur, który jest leśniczym i ma dostęp do pysznego bimberkuRobione są najlepsze!
No gdzie tam, przecież my mamy bulbulator i mamy bimberw takim razie muszę odezwać się do kuzyna z mazur, który jest leśniczym i ma dostęp do pysznego bimberku![]()
1:1 moje myśliWszystkie trzy jesteśmy już tutaj bardzo długo, może po prostu taka kolej rzeczy? ja jestem w stanie naprawdę dużo poświecić żeby osiągnąć ten cel, ale przychodzi moment, ze człowiek się spala i przestaje widzieć horyzont. Stary mówi, ze powinnismy podejść do tego iui a ja wiem jakie ono daje szanse i szczerze to widzę w tym jedynie stracony czas, pieniądze i -przede wszystkim- nerwy i resztki nadziei.