Z
zaz208622
Gość
to zależy czy szukasz wątku dla staraczek czy kwietniowych kreseczekHej dobrze do Was trafiłam .? Bo nie mogę znaleźć linka który był w marcowych kreskach![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to zależy czy szukasz wątku dla staraczek czy kwietniowych kreseczekHej dobrze do Was trafiłam .? Bo nie mogę znaleźć linka który był w marcowych kreskach![]()
Kwietniowegoto zależy czy szukasz wątku dla staraczek czy kwietniowych kreseczek![]()
to tu masz link dla wątku kresek w kwietniu.Kwietniowego. Mimo pozytywu z marca jakoś dobrze mi tu z wami
![]()
Ja tez nie umiałam przez połowę życia, najchętniej spałabym do południa, szła spać nad ranem i wydawałam cała kasę tydzień po wypłacie, teraz nawet w wolne dni wstaję o 6 rano, chodzę spać z kurami a każdą złotówkę obejrzę 10 razy zanim wydamnie umiem tak żyć
Ja tez nie umiałam przez połowę życia, najchętniej spałabym do południa, szła spać nad ranem i wydawałam cała kasę tydzień po wypłacie, teraz nawet w wolne dni wstaję o 6 rano, chodzę spać z kurami a każdą złotówkę obejrzę 10 razy zanim wydami nich mi ktoś powie, ze człowiek się nie zmienia z wiekiem
![]()
i spóźnienie mojej ginekolog dla której wstałam o 5:30Największym żartem primaaprilisowym jest dzisiaj ta pogoda![]()
A to francai spóźnienie mojej ginekolog dla której wstałam o 5:30![]()
Trzymam kciuki mocnoCześć, dziewczyny, ja wiem, że jest prima aprilis, i że nastroje raczej takie sobie, ale chciałam tylko powiedzieć, że pierwszy raz w życiu idę zaraz na betę. Robiłam dziś sikańca i coś tam przebija. Boję się strasznie kolejnego rozczarowania. Bałam się dziś nawet na test nasikać.
Wiem, że mało się tu udzielam i nie mogę prosić za bardzo o trzymanie kciuków za mnie, ale chcialam po prostu, żebyście wiedziały.