L
Ladycarooo
Gość
dokladnie, zajebiscie mi to popraiwlo humor xDMi już łzy lecą ze śmiechuale dobrze, po ostatnich nastrojach trzeba się pośmiać
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dokladnie, zajebiscie mi to popraiwlo humor xDMi już łzy lecą ze śmiechuale dobrze, po ostatnich nastrojach trzeba się pośmiać
![]()
Ej to może ja zacznę.
Ehhhee...
Dziewczyny dzis po przebudzeniu miałam kucie w bżuchu czy to może być cionża??
Starałam się do pewnego momentu czytać z kamienną twarzą ale nie da rady, posikałam się prawie ze śmiechu asz mnie duł bżucha zaczol kućwiesz co jus niemusisz tak pluc jadem chcialam sie podzielic swoja historia ja byam na staraczkach 1982 i tam nikt mnie nie wyzucal dziewczyny nie pluly jadem a wy jestescie sfrustrowane napewno dlateog nie morzecie zajsc taki wasz los ha ha
Ja pierdole mojego chłopaka dziewczynamoja droga udaj sie lepiej do lekaza bo czytalam i mojego chlopaka dziewczyna miala taką kropke w sluzie i to byla ciaza w leewym lokciu :/// niestety tak wyglada krwawienia imigracyjne w nieprawidlowej ciazy rpzykro mi
Dobrze, że siedzę w pracy w pokoju sama bo już płaczę ze śmiechumuszę Wam powiedzieć, ze bawię się wyśmieniciechyba zaczynam rozumieć trolli
![]()
W lokciu to cioza pozamatczyna nie ma żartów szpitalmoja droga udaj sie lepiej do lekaza bo czytalam i mojego chlopaka dziewczyna miala taką kropke w sluzie i to byla ciaza w leewym lokciu :/// niestety tak wyglada krwawienia imigracyjne w nieprawidlowej ciazy rpzykro mi
Umarłammoja droga udaj sie lepiej do lekaza bo czytalam i mojego chlopaka dziewczyna miala taką kropke w sluzie i to byla ciaza w leewym lokciu :/// niestety tak wyglada krwawienia imigracyjne w nieprawidlowej ciazy rpzykro mi
No są, są, i ja już upilam dziewczyny, ze jak ejst drama to poprosze od razu linkadla mnie xDChyba zacznę przeglądać inne wątki w poszukiwaniu takich uciech, nie miałam pojęcia, że są takie akcje w miejscu, gdzie każda wie po co i dlaczego tu jest. You made my day![]()