Lily_of_the_valley
Fanka BB :)
Która teraz w sex roomie?
Byłam wczoraj u gina zerknąć co się dzieje i był pęcherzyk 18mm w 15dc 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Która teraz w sex roomie?Byłam wczoraj u gina zerknąć co się dzieje i był pęcherzyk 18mm w 15dc
![]()
Ja pamiętam jak na grupie na fb dziewczyna miała negatywny test, negatywną betę, ale umówiłą się do lekarza bo "to chyba ejdnak ciąża" xDAż mi się przypomniało jak na jednej grupie na fb pewna pani z przekonaniem pisała, ze miała owolucję. To nie było przypadkowe, bo powtarzała tak kilka razy, a chyba jeszcze gorsze było to, że nikt nie wyprowadzał jej z błędu xD
jaKtóra teraz w sex roomie?Byłam wczoraj u gina zerknąć co się dzieje i był pęcherzyk 18mm w 15dc
![]()
Ja zaraz schodze do piwnicy wyłożonej czerwonym aksamitem... naszczęście jest w niej solidny bar xDKtóra teraz w sex roomie?Byłam wczoraj u gina zerknąć co się dzieje i był pęcherzyk 18mm w 15dc
![]()
Ja też już otwieram drzwiKtóra teraz w sex roomie?Byłam wczoraj u gina zerknąć co się dzieje i był pęcherzyk 18mm w 15dc
![]()
No w takiej piwnicy to można posiedziećJa zaraz schodze do piwnicy wyłożonej czerwonym aksamitem... naszczęście jest w niej solidny bar xD
Zobacz załącznik 1385451
dołączę do Ciebie za 6 dni, proszę się nauczyć w tym czasie robić zarypiste drinki i mnie uraczysz jak tam wpadnę z hukiemJa zaraz schodze do piwnicy wyłożonej czerwonym aksamitem... naszczęście jest w niej solidny bar xD
Zobacz załącznik 1385451
Jeszcze mam 2 rozmowę w poniedziłek xD zamęczą mnie. Mam nadzieje, ze już się skończy toNo w takiej piwnicy to można posiedziećWiesz już co z tą nową pracą?