Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej, siemanko, dołączaj śmiałoMogę dołączyć? Byłam na staraczkach tych wyklętych
Mam już, dwóch synów, chciałabym kolejne dziecko, jestem po dwóch stratach jeden biochem i jedno poronienie w 14 TC. Obecnie 10 cykl starań. Za mną już cykle z clo i ovitrelle bo cykle były bezowulacyjne, przede mną drożność i badanie nasienia.
Kciuki za Was dziewczyny, oby każdej się w końcu udało![]()
to my jesteśmy wyklęteMogę dołączyć? Byłam na staraczkach tych wyklętych![]()
Mam już, dwóch synów, chciałabym kolejne dziecko, jestem po dwóch stratach jeden biochem i jedno poronienie w 14 TC. Obecnie 10 cykl starań. Za mną już cykle z clo i ovitrelle bo cykle były bezowulacyjne, przede mną drożność i badanie nasienia.
Kciuki za Was dziewczyny, oby każdej się w końcu udało![]()
Staraczki wyklęte XDto my jesteśmy wyklęte
Kiedy drożność? Masz już jakiś termin?
Partner badał nasienie?Hej dziewczynypostanowiłam tutaj dołączyć z tamtej grupy jeśli mnie przyjmiecie
Was tez podczytywałam ale nie mam w połowie tyle wiedzy co wy.
Moja historia jest krótka: 3 lata starań, zero ciąż. Rok temu laparo z histero usuwane polipy i endometrioza I stopnia. W listopadzie inseminacja nieudana. Owu mam naturalnie, jest wszystko pęka. Od stycznia jestem raz na lamettcie raz na clo. Ten cykl był na Lametta. W tym cyklu 10 dc pęcherzyk 19 mm i był tez drugi (nie wiem ile) 21 dc progesteron 31. Teraz 26 dc bole okresowe, jakiś wodnisty śluz i czekam na okres. Taka moja historia![]()
Hej dziewczynypostanowiłam tutaj dołączyć z tamtej grupy jeśli mnie przyjmiecie
Moja historia jest krótka: 3 lata starań, zero ciąż. Rok temu laparo z histero usuwane polipy i endometrioza I stopnia. W listopadzie inseminacja nieudana. Owu mam naturalnie, jest wszystko pęka. Od stycznia jestem raz na lamettcie raz na clo. Ten cykl był na Lametta. W tym cyklu 10 dc pęcherzyk 19 mm i był tez drugi (nie wiem ile) 21 dc progesteron 31. Teraz 26 dc bole okresowe, jakiś wodnisty śluz i czekam na okres. Taka moja historia![]()
Siemka, fajnie że z nami jesteś. Tak jak wyżej- czy partner sie badal?Hej dziewczynypostanowiłam tutaj dołączyć z tamtej grupy jeśli mnie przyjmiecie