To prawda... ludzie nie zasługują na zwierzęta. Dla mnie to takie antydepresanty..
Zobacz załącznik 1385894
Zobacz załącznik 1385896
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To prawda... ludzie nie zasługują na zwierzęta. Dla mnie to takie antydepresanty..
Zobacz załącznik 1385894
Zobacz załącznik 1385896
Oczywiście!Najpijcie się za mnie !
Kupilam sobie piwo bezalkoholowe (przy metotreksie nie wolno nawet kurła pić)![]()
Właśnie pije winko na Twoje zdrowieNajpijcie się za mnie !
Kupilam sobie piwo bezalkoholowe (przy metotreksie nie wolno nawet kurła pić)![]()
Co by się w poniedziałek nie okazało to naprawdę dam znać. Wiem co czujesz ja próbuję już prawie 10 lat. W lutym dostałam złota radę żeby zacząć cieszyć się seksem a nie myśleć i pomyślałam to samo co ty. Aczkolwiek mam wrażenie że przez te 10 lat przechodziłam różne etapy myślenia bądź nie. Napiszę coś więcej jeśli się potwierdzi. A może warto byłoby się wspomóc jakimś dobrym sprawdzonym i zajmującym się podobnymi tematami psychologiem...ale to tylko taka luźna sugestia.
Wyglada trochę jak moja S.A to moja dzisiejsza pobudkaZobacz załącznik 1385915
Tu masz rację. Powinnam iść na terapię z tym. Ale póki co nie jestem gotowa..Co by się w poniedziałek nie okazało to naprawdę dam znać. Wiem co czujesz ja próbuję już prawie 10 lat. W lutym dostałam złota radę żeby zacząć cieszyć się seksem a nie myśleć i pomyślałam to samo co ty. Aczkolwiek mam wrażenie że przez te 10 lat przechodziłam różne etapy myślenia bądź nie. Napiszę coś więcej jeśli się potwierdzi. A może warto byłoby się wspomóc jakimś dobrym sprawdzonym i zajmującym się podobnymi tematami psychologiem...ale to tylko taka luźna sugestia.
Wyglada trochę jak moja S.
(Mam 3 koty i psa XD)
no ja się cieszę seksem i co. I nic. Dlaczego ludzie zakładają, ze skoro się staram to nie uprawiam seksu dla przyjemności?To się wyklucza, czy jak?Co by się w poniedziałek nie okazało to naprawdę dam znać. Wiem co czujesz ja próbuję już prawie 10 lat. W lutym dostałam złota radę żeby zacząć cieszyć się seksem a nie myśleć i pomyślałam to samo co ty. Aczkolwiek mam wrażenie że przez te 10 lat przechodziłam różne etapy myślenia bądź nie. Napiszę coś więcej jeśli się potwierdzi. A może warto byłoby się wspomóc jakimś dobrym sprawdzonym i zajmującym się podobnymi tematami psychologiem...ale to tylko taka luźna sugestia.