U
użytkownik 207953
Gość
Ch. tamNie bój nic, wszystkie pójdą na mamy tylko ja zostanę to na zawsze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ch. tamNie bój nic, wszystkie pójdą na mamy tylko ja zostanę to na zawsze
no jakoś nie myślałam nigdy o mierzeniu temperatury powiem Ci. Ja mam ogólnie bardzo regularne cykle co do dnia praktycznie, teraz jakieś zawirowanie po drożności tylko.Bardziej chodziło mi o to, że dokładniej byś wiedziała ile jesteś dni po owu w celu ewentualnego testowania lub spodziewanej @, bo wiadomo że na nasienie to nie pomoże![]()
Nie wiem, myślę o tym ale przecież nie polecę na tydzieńPrzecież miałaś lecieć do tego Paryża ! :-) Allez !![]()
Boże ja się boję, że mi też się coś poprzesuwa przez te nerwy. Niby pierwszy cykl stymulowany, ale dupka biorę od 16 dnia cyklu jak zawsze i Zazuu pisała, że okres powinnam normalnie dostać po stymulacji, jak odstawie progesteron. Tylko, że ja ostatnio miałam tak, że okres już miałam 2 dni przed odstawieniem dupka i dzisiaj byłby ten dzień. A tu nic, tylko śluz. Nawet plamki nie mam. Poczekam jeszcze do wtorku, bo jutro odstawiam duphaston i mam nadzieję, że normalnie dostanę miesiączkę, bo jak jeszcze będę się męczyć z uregulowaniem cyklu to poziom mojego wkurwu osiągnie apogeumno jakoś nie myślałam nigdy o mierzeniu temperatury powiem Ci. Ja mam ogólnie bardzo regularne cykle co do dnia praktycznie, teraz jakieś zawirowanie po drożności tylko.
Ps. akutualizacja: Test negatywny.
To się nigdy nie uda.
Masz stymulowany cykl z względu na to ze wcześniej miałaś nieregularny @, lub owulacja nie działa tak jak powinna ?Boże ja się boję, że mi też się coś poprzesuwa przez te nerwy. Niby pierwszy cykl stymulowany, ale dupka biorę od 16 dnia cyklu jak zawsze i Zazuu pisała, że okres powinnam normalnie dostać po stymulacji, jak odstawie progesteron. Tylko, że ja ostatnio miałam tak, że okres już miałam 2 dni przed odstawieniem dupka i dzisiaj byłby ten dzień. A tu nic, tylko śluz. Nawet plamki nie mam. Poczekam jeszcze do wtorku, bo jutro odstawiam duphaston i mam nadzieję, że normalnie dostanę miesiączkę, bo jak jeszcze będę się męczyć z uregulowaniem cyklu to poziom mojego wkurwu osiągnie apogeum
Ja w ogóle nie miałam owulacjiMasz stymulowany cykl z względu na to ze wcześniej miałaś nieregularny @, lub owulacja nie działa tak jak powinna ?