L
Ladycarooo
Gość
Co tam się wydarzyło?1. Owoce morza
2. Polędwiczki z biedronki w sosie z fasolki z pomidorami. Nie pytajcie, mąż gotował.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Co tam się wydarzyło?1. Owoce morza
2. Polędwiczki z biedronki w sosie z fasolki z pomidorami. Nie pytajcie, mąż gotował.
Co ja mowilam o niepytaniu?Co tam się wydarzyło?![]()
1. #teamziemniory w każdej postaciDziewczyny piszcie coś bo się nażarłam i się nudzę.
Otwieram nitkę na: 1 rzecz do jedzenia którą najbardziej kochacie i 1 której nienawidzcie.
Ja: kocham ziemniaki, nienawidzę rukoli.
Kiedyś tez nie lubiłam. A potem pokochałam młode ziemniaczki z koperkiem1. #teamziemniory w każdej postaci
2. Koperek (chociaz nawet on nie powstrzyma mnie przed zjedzeniem ziemniaków)
Tez kocham ziemniaczkiDziewczyny piszcie coś bo się nażarłam i się nudzę.
Otwieram nitkę na: 1 rzecz do jedzenia którą najbardziej kochacie i 1 której nienawidzcie.
Ja: kocham ziemniaki, nienawidzę rukoli.
ja teeeeż. Ale ja ogólnie za mięsem nie przepadam, a podroby to dla mnie coś podobnegoTez kocham ziemniaczki
Nienawidzę wątróbki, flaków itp![]()
Dla mnie właśnie mięso tez jest okropneja teeeeż. Ale ja ogólnie za mięsem nie przepadam, a podroby to dla mnie coś podobnego![]()
to samoDla mnie właśnie mięso tez jest okropneczasem zjem kurczaka z makaronem albo chinola i to by było wszystko
![]()