U
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My to nawet uprawiamy turystykę kulinarnaOo, ja ostatnio staremu powiedziałam, że dobre jedzenie i wino jest zaraz po seksie w moim rankingu przyjemności![]()
O. Takich nie probowalamooo oierogi z serem bulka tarta i cynamonem zrobione przeze mnie ❤ ale odkąd wiem o mojej hiperinsulinemii to nie robie bo nie wyobrażam sobie zrobienia ich z mąki orkiszowej itp.
to ja prawie 2... I jestem już naprawde na etapie rezygnacji.Tak, na usg wyszedł polip a w trakcie histero z laparo okazało się, ze było ich więcej.
Ja wiem ze jak przyjdzie to będzie płacz ogromny. Czuje się tak bezradna i bezsilna…
Trzy lata![]()
szanuję to bardzoMy to nawet uprawiamy turystykę kulinarnajak gdzieś jedziemy to najpierw sprawdzamy rankingi restauracji
![]()
Tylko prolaktyna poza normą, ale to podobno związane z TSH. W sumie tylko 2 cykle miałam monitorowane do tej pory i wszystko było w porządku. Jakas niemoc mnie straszna ogarnęła… nie wiem… nie bardzo mam komu się wyżalić…. Wiecie, akurat w rodzinie wszystkie w ciążyto koniecznie.
I reszte wyników masz okej? Masz swoje owulki? Pęcherzyki pękają? Endo ładne grubiutkie?
Mieliśmy jedną inseminacje ale się nie udała.to ja prawie 2... I jestem już naprawde na etapie rezygnacji.
Powiedz mi, macie jakiś plan dalej? inseminacje, in vitro czy zostajecie przy naturalnych staraniach?
Uwierz kochana, że prawie wszystkie mają tu takie stany emocjonalne jak Ty. Także rozumiemy Cię <3Tylko prolaktyna poza normą, ale to podobno związane z TSH. W sumie tylko 2 cykle miałam monitorowane do tej pory i wszystko było w porządku. Jakas niemoc mnie straszna ogarnęła… nie wiem… nie bardzo mam komu się wyżalić…. Wiecie, akurat w rodzinie wszystkie w ciąży![]()
Jak można gardzić pomidorówka? :OJuż nie wiem kto gardził pomidorówką, ale właśnie żrem![]()