Nel331
Fanka BB :)
Kocham z makaronemJuż nie wiem kto gardził pomidorówką, ale właśnie żrem![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kocham z makaronemJuż nie wiem kto gardził pomidorówką, ale właśnie żrem![]()
U nas wygląda na to, że ze mną wszystko ok (wiadomo, ze nie badałam wszystkiego), ale owulki mam swoje, pęcherzyki ładnie pękają, endo po wou 13-14 mm więc ładne, prog po owulacji mam 16-22 ng.Mieliśmy jedną inseminacje ale się nie udała.
Mąż do in vitro nie jest przekonany.. póki co myśleliśmy nad badaniami immunologicznym ale szukam immunologa na Śląsku lub w Łodzi ( nie wiem czy do Pasnika idzie się dostać).
Ja mam cykle ok, naturalnie wszystko rośnie i pęka, natomiast od stycznia jestem na stymulacji clo i Lametta.
A jak u was ?
Przecież pomidorowa się robi w poniedziałek z rosołu z wczorajJuż nie wiem kto gardził pomidorówką, ale właśnie żrem![]()
a propos zup zapomniałam ze uwielbiam krupnik ❤Kocham z makaronem![]()
nie dyspoP
Przecież pomidorowa się robi w poniedziałek z rosołu z wczoraj![]()
No to przybij wirtualną piątkęUwierz kochana, że prawie wszystkie mają tu takie stany emocjonalne jak Ty. Także rozumiemy Cię <3
Mi też się zdaje, że wszyscy dookołą są w ciąży i ze to takie proste, a nam już 2 lata nie wychodzi...
No i wlasnie na dniach powinnam dostać okres więc znów się nie udało. Jestem strasznie zrezygnowana, mam cheć rzucić w diabły starania.
Hej! U mnie było trochę podobnie - skupiliśmy się na moim TSH, a czas płynął... Po lekach na tarczycę prolaktyna spadła mi sama. Warto pogłębić badania no i oczywiście przebadać nasienie. U nas teraz wszystko OK, ale na razie efektów brak, czekam na in vitro - toteż Tobie radzę działać wcześniej ;-)Robiłam takie podstawowe chyba kwestie jak krzywa glukozowa i insulinowa, cholesterol, sód, potas, wit.D3, TSH, FT3, FT4, kortyzol, progesteron, prolaktyna, anty-TG, anty-TPO, FSH, testosteron, LH, estradiol, no i USG tarczycy… skupiliśmy się głównie na mnie i na tym zbyt wysokim TSH, ale trzeba też przebadać nasienie męża.
Taaak... wokół mnie też ciąże i dzieci, najczęściej wśród ludzi, którzy nawet nie wiedzą, co to jest TSH i monitoring ;-)Tylko prolaktyna poza normą, ale to podobno związane z TSH. W sumie tylko 2 cykle miałam monitorowane do tej pory i wszystko było w porządku. Jakas niemoc mnie straszna ogarnęła… nie wiem… nie bardzo mam komu się wyżalić…. Wiecie, akurat w rodzinie wszystkie w ciąży![]()