Ceonis
Fanka BB :)
Ja też dzisiaj nie mam
i na złość polskości nie mam dzisiaj też schabowych, bo stary zrobił mielone 
Jesuuuu nie dysponuje rosołem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jesuuuu nie dysponuje rosołem
Skuteczność jest właśnie małaU nas wygląda na to, że ze mną wszystko ok (wiadomo, ze nie badałam wszystkiego), ale owulki mam swoje, pęcherzyki ładnie pękają, endo po wou 13-14 mm więc ładne, prog po owulacji mam 16-22 ng.
Ogólnie do in vitro nie będziem podchodzić, no i myślałam sobie, że zrobimy z 2-3 inseminacje, ale teraz w tym dołku psychicznym nie mam w ogóle na to chęci, żeby marnować hajs i nerwy, bo podobno skuteczność nie jest jakaś super...
Fajne :-)Dziewczyny piszcie coś bo się nażarłam i się nudzę.
Otwieram nitkę na: 1 rzecz do jedzenia którą najbardziej kochacie i 1 której nienawidzcie.
Ja: kocham ziemniaki, nienawidzę rukoli.
Teza propos zup zapomniałam ze uwielbiam krupnik ❤
tez o tym pomyślałam, ze to królowa poniedziałku przecieżP
Przecież pomidorowa się robi w poniedziałek z rosołu z wczoraj![]()
Dzięki kochana za radę, jak w tym cyklu nic nie wyjdzie (a wiem, że nie wyjdzie, ale nadzieja jak zwykle gdzieś z tyłu się tli), to pogłębiamy badania… nie mam jeszcze konkretnego planu w sumie poza zbadaniem tego nasienia, ale mam nadzieje, ze mój ginekolog mnie pokieruje dalej.Hej! U mnie było trochę podobnie - skupiliśmy się na moim TSH, a czas płynął... Po lekach na tarczycę prolaktyna spadła mi sama. Warto pogłębić badania no i oczywiście przebadać nasienie. U nas teraz wszystko OK, ale na razie efektów brak, czekam na in vitro - toteż Tobie radzę działać wcześniej ;-)
ooo jeszcze nie mogę sie doczekać zupy warzywnej z młodych warzyw ❤TezOgólnie uwielbiam zupy oprócz takiej wody z frędzlami
Oo nie, nie nieooo jeszcze nie mogę sie doczekać zupy warzywnej z młodych warzyw ❤
Oo nie, nie nie
A ile jestes dni po owulce? nie robilas testu?Dzięki kochana za radę, jak w tym cyklu nic nie wyjdzie (a wiem, że nie wyjdzie, ale nadzieja jak zwykle gdzieś z tyłu się tli), to pogłębiamy badania… nie mam jeszcze konkretnego planu w sumie poza zbadaniem tego nasienia, ale mam nadzieje, ze mój ginekolog mnie pokieruje dalej.