L
Ladycarooo
Gość
Ja też jestem team krupnik i ogólnie team zupy
moja ukochana - ogórkowa <3 im bardziej wykręca ryj tym lepiej 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ogórkowa - taaaaaak !Ja też jestem team krupnik i ogólnie team zupymoja ukochana - ogórkowa <3 im bardziej wykręca ryj tym lepiej
![]()
Tylko mój krupnik oczywiście bez mięsa xD bo dla mnie dodawanie mięsa do jedzenia psuje potrawyOgórkowa - taaaaaak !
Krupnik - jako dziecko nienawidziłam. Ojciec ciągle gotował, a jak pytałam, co na obiad, to mówił " Jarzynowa! Z kaszką..."
właśnie mam w planach ugotować w tym tygodniu ❤Ja też jestem team krupnik i ogólnie team zupymoja ukochana - ogórkowa <3 im bardziej wykręca ryj tym lepiej
![]()
10 dni po owulacji, nie robilam, teraz już zazwyczaj staram się wytrzymać z testowaniem do spodziewanej miesiączki. Nie chcę się znowu rozczarować, no i już czuję typowy PMS, więc pewnie nawet nie zdążę zatestować…A ile jestes dni po owulce? nie robilas testu?
Ja k… nie wiem co to znaczy odpuścić ? Mam się nie bzykać czy o co chodzi ?@Nel331 no ja jestem teraz w takim stanie,ze baerdzo bym chciałą rzucić to w diabły, ale nie potrafię... chciałabym ODPUŚCIĆ xD
a ja krerynka pojechałam do Grecji robić dziecko. A tu ****Koleżanka na innym wątku poradziła mi odpuścić i pojechać do Kołobrzegu. Rozważ!![]()
tez bym chciała odpuścić ale nie wiem jak to zrobić? Jak tylko rezygnuje z czegoś np nie Ide na monitoring to z kolei mam poczucie że tracę czas... ja chciałabym wyrzucić z mojej głowy zachodzenie w ciążę. Myślę o tym przez całą dobe. Jak mam @ mysle o tym że się nie udało. Jak czekam na owu to bacznie obserwuje każdy skrawek papieru toaletowego czy już coś sie zaczyna, robie testy owu, pilnuje mojego, żeby nie zapominał że to są te dni. I później myślę czy plemnik dotarl do celu...I w kółko to samo. Zabierzcie to ode mnie@Nel331 no ja jestem teraz w takim stanie,ze baerdzo bym chciałą rzucić to w diabły, ale nie potrafię... chciałabym ODPUŚCIĆ xD