Noi oczywiście już pare miesięcy kwas foliowy i magnez z b6No ja w tym cyklu co zaszłam w biochemiczna to stosowałam wiesiołek do owulacji i siemię lniane. Teraz dalej siemię lniane
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Noi oczywiście już pare miesięcy kwas foliowy i magnez z b6No ja w tym cyklu co zaszłam w biochemiczna to stosowałam wiesiołek do owulacji i siemię lniane. Teraz dalej siemię lniane
Chyba tez zakupieJa też pregnę start![]()
Hehe dobreMój wujek przyjmował na noclegi turystów i jeden taki koleś mu się żalił że od wielu lat się starają i nie mogą zrobić dziecka. Na to mój wujek jajcarz na miejscu wymyślił pomysł i powiedział mu że to trzeba iść do lasu przy torach i wytrysk musi być jak pojedzie pociąg bo wtedy plemniki się wystrasza i trafia do celu. Niby kiepski żart ale w następne wakacje przyjechali w trójkę z butelka szampana i dziekowali wujkowi za super skuteczną poradęTo było dawno temu ale zawsze sobie to przypominam jak się staramy z mężem i mu mówię że trzeba isc do lasu koło torów na szybki numerek
![]()
Mega przykreJa usłyszałam ze go zawiodłam, jeśli ma cię to pocieszyć![]()