olka11135
Fanka BB :)
Ale jak to? Dlaczego? Dlaczego masz według Mamy przestać na 2? I nie przychodzić? sorry jeśli coś ominęłam, ale nie rozumiem.
Wiem, że nie do mnie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale jak to? Dlaczego? Dlaczego masz według Mamy przestać na 2? I nie przychodzić? sorry jeśli coś ominęłam, ale nie rozumiem.
FSH LH - początki cyklu 2/3 dzień.Dziewczyny proszę powiedzcie mi w jakich dniach cyklu zrobić poszczególnego badania,bo w internecie w różnych artykułach jest inaczej.
FSH , LH , PROLAKTYNA , ESTRADIOL , PROGESTERON. W przypadku AMH można chyba w każdym dniu cyklu?
a estradiol?FSH LH - początki cyklu 2/3 dzień.
Prolaktyna, progesteron - po owulacji
Tez mi się wydaje ze AMH można w każdym, ale nie jestem pewna
Sorki, usunęło mi się. Wtedy kiedy FSH i LHa estradiol?
Dziękuję Ci bardzoSorki, usunęło mi się. Wtedy kiedy FSH i LH
Prolaktyne bada sie tez w 2-3 dc. To zalezy co lekarz chce okreslic po wyniku badania.Dziewczyny proszę powiedzcie mi w jakich dniach cyklu zrobić poszczególnego badania,bo w internecie w różnych artykułach jest inaczej.
FSH , LH , PROLAKTYNA , ESTRADIOL , PROGESTERON. W przypadku AMH można chyba w każdym dniu cyklu?
olka11135 ma fajna rozpiske na temat jakie badania i kiedy przy staraniach mozna wylonac. Moze wrzuci jeszcze razDziewczyny proszę powiedzcie mi w jakich dniach cyklu zrobić poszczególnego badania,bo w internecie w różnych artykułach jest inaczej.