Jula19
Fanka BB :)
ooo też mi by sie przydało bo dawno nie byliśmy juz na wyjeździe..Laski, polećcie, do jakiego miesjca w PL warto jechać na weekend? Fajnie jakby nie była to głusz, tylko gdzieś, gdzie można fajnie zjeść i odpocząć![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ooo też mi by sie przydało bo dawno nie byliśmy juz na wyjeździe..Laski, polećcie, do jakiego miesjca w PL warto jechać na weekend? Fajnie jakby nie była to głusz, tylko gdzieś, gdzie można fajnie zjeść i odpocząć![]()
my mamy zaplanowaną Grecję na 8 czerwca i już się doczekać nie mogę... Ale boje się, ze sytuacja na świecie pokrzyżuje nam plany :/ooo też mi by sie przydało bo dawno nie byliśmy juz na wyjeździe..
no wlasnie przeglądam noclegi w ToruniuMoże Toruń? Urokliwe uliczki na spacery i zjeść tez jest gdzie, można usiąść nad Wisłą i zrobić sobie piknika z takich mniejszych miejscowości to może gdzieś dalej, np góry stołowe? Schronisko pasterka to wymarzona baza wypadowa w niewysokie góry, widoki zapierające dech w piersiach gwarantowane
![]()
Albo na podlasie zapolować na łosiemy mamy zaplanowaną Grecję na 8 czerwca i już się doczekać nie mogę... Ale boje się, ze sytuacja na świecie pokrzyżuje nam plany :/
Ale też moje urodziny wypadają w maju w weekend wiec chciałabym wyskoczyć gdzieś![]()
kolega z pracy polecał mi ostatnio wiatrakowo-kazimierz dolny, bo szukałam miejsca na rocznicę. Nie byłam jeszcze, ale chyba wybiorę się tam ma rocznicęLaski, polećcie, do jakiego miesjca w PL warto jechać na weekend? Fajnie jakby nie była to głusz, tylko gdzieś, gdzie można fajnie zjeść i odpocząć![]()
tylko czekaj źle doczytałam, fajnie jak by to nie była głusz. A ja przeczytałam fajnie jak by to była głuszkolega z pracy polecał mi ostatnio wiatrakowo-kazimierz dolny, bo szukałam miejsca na rocznicę. Nie byłam jeszcze, ale chyba wybiorę się tam ma rocznicę
też masz urodziny w maju?! Kiedy? Mów mi tu zaraz!my mamy zaplanowaną Grecję na 8 czerwca i już się doczekać nie mogę... Ale boje się, ze sytuacja na świecie pokrzyżuje nam plany :/
Ale też moje urodziny wypadają w maju w weekend wiec chciałabym wyskoczyć gdzieś![]()
byłam w zeszłym roku w czerwcu na rocznicę,zgadza się super miasto . Wrocław też mi się podobał.Może Toruń? Urokliwe uliczki na spacery i zjeść tez jest gdzie, można usiąść nad Wisłą i zrobić sobie piknika z takich mniejszych miejscowości to może gdzieś dalej, np góry stołowe? Schronisko pasterka to wymarzona baza wypadowa w niewysokie góry, widoki zapierające dech w piersiach gwarantowane
![]()
7też masz urodziny w maju?! Kiedy? Mów mi tu zaraz!![]()