L
Ladycarooo
Gość
Dziewczyny, dla rozluźnienia- jestem osobą, ktora pracowala w KFC na kazdym stanowisku. Zapraszam do pytań xD
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ojejku KFCDziewczyny, dla rozluźnienia- jestem osobą, ktora pracowala w KFC na kazdym stanowisku. Zapraszam do pytań xD
Nie ma możliwości. W knajpie i na zapleczu sa kamery. Jest bardzo dużo kontroli typu sanepid ale nie tylko. Istnieja miejsca, gdzie kamera nie łapie i mozna tam robić chachmety ale najczesniej jest to po prostu nielegalne jedzenie.Ooooto dawaj jakieś niusiki jak tam się żarełko przygotowuje.
Kiedyś słyszałam, że po kurczakach na stripsy chodzi się buciorami![]()
Panierka jest bardzo prosta,bo to tylko maka-woda-maka. Bardziej chodzi o marynate. A tu niestety nic nie moge powiedzieć, bo to przychodziło po prostu w gotowych paczkach.Mojego starego tylko panierka interesuje![]()
to ja napisze że nigdy stamtąd nic nie jadłamojejku KFCJestem na diecie ..... Ale bym sobie zjadła mega pocket albo qurito
![]()
Qurito to moja miłość najwieksza. Kura panierowana, ser cheddar, sos bbq. Domowe jest mega podobne. Polecamojejku KFCJestem na diecie ..... Ale bym sobie zjadła mega pocket albo qurito
![]()
moja mama wiecznie na to mówi Kłaritto i za cholerę nie możemy jej to z głowy wybić i przetłumaczyć, że to od kury quritoQurito to moja miłość najwieksza. Kura panierowana, ser cheddar, sos bbq. Domowe jest mega podobne. Polecam![]()
Jak pracowalam to ilosc przekrecen tej nazyw byla porownywalna do jalapeno - halapendzo, żalapeno etc xDmoja mama wiecznie na to mówi Kłaritto i za cholerę nie możemy jej to z głowy wybić i przetłumaczyć, że to od kury qurito![]()