pluto_nova
Moderator
ej, ale przyj mniej dziecię będzieTa, a jutro zrobię test jak już złoże wypowiedzenie i dwie kreski będą xDDD
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ej, ale przyj mniej dziecię będzieTa, a jutro zrobię test jak już złoże wypowiedzenie i dwie kreski będą xDDD
ale napisałam jak jakaś niespełna rozumuej, ale przyj mniej dziecię będzie![]()
zrozumiałąm xDale napisałam jak jakaś niespełna rozumuprzynajmniej!
gratkiHej dziewczyny, przyszłam z nowiną, ze dostałam tą pracę. Dorzucili jeszcze 6 stów do tego co chciałam xD
No ale teraz oczywiście muszę przerwać starania chociaż na kilka miesięcy...
Gratulacje! To może lepiej się wstrzymać z tym wypowiedzeniem do ostatniego kwietniaHej dziewczyny, przyszłam z nowiną, ze dostałam tą pracę. Dorzucili jeszcze 6 stów do tego co chciałam xD
No ale teraz oczywiście muszę przerwać starania chociaż na kilka miesięcy...
jeszcze nie wiem, wypo mam 3 miesiace, ale moze wpuszcza mnie wczesniej. Nie wiem jak ebdzie ze staraniami, na bank nie zaczniemy się zabezpieczać, ewentualnie przerwyany. Już mi życie poakzało, że nie wszytsko da się zaplanować...gratkiciekawe jak to będzie z tym orz przerywaniem starań
od kiedy zmieniasz pracę ?
wypowiedzenie wypowiedzeniem, ale mam jużlist intencyjny od nowej firmy i do jutra mam dać odp...Gratulacje! To może lepiej się wstrzymać z tym wypowiedzeniem do ostatniego kwietnia![]()
no tak masz rację. Nic nie zaplanujeszjeszcze nie wiem, wypo mam 3 miesiace, ale moze wpuszcza mnie wczesniej. Nie wiem jak ebdzie ze staraniami, na bank nie zaczniemy się zabezpieczać, ewentualnie przerwyany. Już mi życie poakzało, że nie wszytsko da się zaplanować...
Umowa na czas próbny? Czy nieokreślony?wypowiedzenie wypowiedzeniem, ale mam jużlist intencyjny od nowej firmy i do jutra mam dać odp...
A nie chce być nieporfesjonalna. Więc raczej kwiecień i maj bedziemy mojać płodne