L
Ladycarooo
Gość
za nową wypłatę kupię sobie celarblie elektorniczny xDDD@Ladycarooo będzie wydawała wypłatę na zapas testów![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
za nową wypłatę kupię sobie celarblie elektorniczny xDDD@Ladycarooo będzie wydawała wypłatę na zapas testów![]()
Albo zacznie na betę latać@Ladycarooo będzie wydawała wypłatę na zapas testów![]()
Nie, ja mam z betą konflikt, siedzimy do siebie plecamiAlbo zacznie na betę latać![]()
Żebyś się (nie) zaskoczyła czasemprzypominam Ci, że od prawie dwoch lat uprawiam regularny seks z finiszem w środku cały cykl i w ciążę nie zaszłamwięc może wstrzymaj się z szukaniem koleżanki, co? xD
Ja po tej CP to już będę rzygac betą ... 6 wkłuć w 2 tyg I teraz 2xtygodniowo aż beta spadnie do zeraNie, ja mam z betą konflikt, siedzimy do siebie plecami
Trzymaj się, może będzie wynik wcześniejCzekam jak na szpilkach na wyniki bety i już mam dość....mają być koło 20.....![]()
Ach znając moje szczęście pewnie nie, ale jest mi ciężko....Trzymaj się, może będzie wynik wcześniej![]()
Cześć dziewczyny, mam pytaniekiedyś korzystałam z apki premom żeby monitorować cykle, potem ją odinstalowałam, a teraz chciałam do niej wrócić, ale nie mogę jej znaleźć w sklepie play. Wiecie może co się z nią stało? Ewentualnie jakie aplikacje polecacie, tak żeby móc dodawać zdjęcia testów owulacyjnych?