L
Ladycarooo
Gość
Dziewczyny, ja odkladam starania do lipca. Mam nadzieję, że mnie nie wyrzucicie z mojego watku xD
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jak tylko będę miała to napisze!Ale wspaniale! Czekam na bete!
Ja mocno trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło!Cześć, dziewczyny! Zrobiłam dziś test i jest negatywny, czyli beta spada!pójdę jeszcze to potwierdzić z krwi, ale już czuję się spokojniejsza, że to tylko biochemiczna, a nie pozamaciczna.
Miłego dnia!![]()
Życzę Ci, żeby te dwie kreski okazały się zdrową, upragnioną dziewczynką albo chłopcem! Trzymam kciuki! ❤Siedzę a labo i czekam na zrobienie bety. Dzisiaj test wyszedł już z wyrazna kreska, więc chyba jednak jest ten cionsz. Jakoś do mnie to nie dociera jeszcze... Tyle starań, a tu coś pykło.
Nie potrafię się jednak do końca cieszyć. Ja jestem osobą bardzo empatyczna, najbardziej bym się cieszyła, jak jeszcze Wy byście zobaczyły 2 kreski. Ja bardzo rozumiem ten ból, frustrację, wściekłość, niemoc. Chciałabym moc dzielić z Wami to wszystko, a tak to siedzę i myślę o każdej z Was.
Nie mam natomiast wątpliwości, że każda z Was to czeka, predzej czy później, ale się uda.
Siedzę a labo i czekam na zrobienie bety. Dzisiaj test wyszedł już z wyrazna kreska, więc chyba jednak jest ten cionsz. Jakoś do mnie to nie dociera jeszcze... Tyle starań, a tu coś pykło.
Nie potrafię się jednak do końca cieszyć. Ja jestem osobą bardzo empatyczna, najbardziej bym się cieszyła, jak jeszcze Wy byście zobaczyły 2 kreski. Ja bardzo rozumiem ten ból, frustrację, wściekłość, niemoc. Chciałabym moc dzielić z Wami to wszystko, a tak to siedzę i myślę o każdej z Was.
Nie mam natomiast wątpliwości, że każda z Was to czeka, predzej czy później, ale się uda.
Na pewno nikt tutaj nie będzie nawet miał takiej myśliDziewczyny, ja odkladam starania do lipca. Mam nadzieję, że mnie nie wyrzucicie z mojego watku xD
Głównie tak, dodatkowo w czerwcu lecimy na wakacje i jakoś tak. Może mi pomoże trochę odłożenie tego w głowie, bo ostatnie półtora roku od okresu do okresu bylo męcząceNa pewno nikt tutaj nie będzie nawet miał takiej myśliA do lipca, bo nowa praca?
Ja sobie bez @Ladycarooo nie wyobrażam tych wątków!Na pewno nikt tutaj nie będzie nawet miał takiej myśliA do lipca, bo nowa praca?