L
Ladycarooo
Gość
Ja to się śmieje, ze jestem w związku 11 lat i mam z narzeczonym może z 10 zdjęć, za to mam jakieś 194484 zdjęć psa i to są zdjęcia z zaledwie ostatniego tygodnia![]()
To moja przeciętna galeria w telefonie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja to się śmieje, ze jestem w związku 11 lat i mam z narzeczonym może z 10 zdjęć, za to mam jakieś 194484 zdjęć psa i to są zdjęcia z zaledwie ostatniego tygodnia![]()
Ja uwazam, ze mojego utrzymała przy życiu moja miłość i upór, w Waszym przypadku na pewno było tak samoMój tez bidulek. Ma alergie skórne, AZS, alergie pokarmowe, może jesc tylko swoją karmę i jeden rodzaj smaczków. Kiepsko widzi, ropieją mu oczka, kiepsko tez słyszy, uszka mojemu mu 2 razy dziennie specjalnymi kroplami. Nie ma kawałka jelita, był operowany dwa razy. Mój partner go adoptował jak miał 6 miesięcy (miał być reproduktorem ale okazało się że ma jedno jądro wiec go wyrzucili w momencie kiedy kawałek jelita wyszedł mu przez odbyt)miał nie przeżyć pierwszej operacji a ma już prawie 7 lat. Kosztuje dużo i czasem jest ciężko ale jest kochaną swinką
![]()
jesu jaki jest podobny do mojego synkaMój tez już poważny facet, śpi z mama tylko jak tata nie patrzyZobacz załącznik 1387135
Nie piełdol, zachodzimy w lipcu razem![]()
Wiedziałam że sobie musze znaleźć inne koleżankiBędziemy miały zajebistą grupę na kwietniowych/majowych 2023 mamach![]()
i teraz powinnam powiedzieć... A nie mówiłam?? Ale nie powiemMam wynik![]()
Mam wynik![]()