Lena1984
Fanka BB :)
CudnieMam wynik![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
CudnieMam wynik![]()
Idę do niego w przyszły czwartek. Ja w ciążę nie zachodzę i już nie wiem co gorszeMalinowski mi mówi, że skoro w ciąże zachodzę to nie ma sensu iść w in vitro. Na pewno jest jeszcze trochę badań które możesz zrobić. Kiedy idziesz do Kubika?
I ja też mam onkato najmądrzejsze pieseły świata
![]()
Czemu ledwo przeżyłaś hsg ?Idę do niego w przyszły czwartek. Ja w ciążę nie zachodzę i już nie wiem co gorszeMoja gin powiedziała właśnie, ze on pewnie pokieruje mnie na jakieś dodatkowe badania i pewnie znów na hsg, chociaż poprzednie ledwo przeżyłam
Sama jestem ciekawa co mi zaproponuje, ale na nieskończone inseminacje na pewno nie dam się namówić.
Sorry ta swinia przez przypadek ahahhahaI ja!![]()
Swego czasu lubiłam odpowiedź - jeszcze nie było promocji w Lidlu... Teraz jeszcze dochodzą docinki że chyba nie chce żeby syn był rozpieszczonym jedynakiem i został samOdpowiedziałabym: fuj, wolę nie. Nie mam ochoty ogladac was w negliżu
Niektórzy ludzie są po prostu głupi.
Dziękuję!No i to jest dobra wiadomośćgratulację i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze
partner już wie?
Ale ze to w domu u Ciebie czy co?Wszystkie biedne dziewczyny zapraszam tu, jest fajnie
Zobacz załącznik 1387198