L
Ladycarooo
Gość
to moja piwnica zalana krwią xDAle ze to w domu u Ciebie czy co?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to moja piwnica zalana krwią xDAle ze to w domu u Ciebie czy co?![]()
Ja marzęGolden to cudo piesKocham mojego całym serduchem
![]()
Też bym nie miała nic przeciwko po tylu przejsciach, ale jak szwagierka straciła w ciąży jedno z bliźniąt i dokształciłam sobie jak dużego ryzyka jest taka ciąża, to już proszę byle nie bliźniaki, a miałam stymulację i próby zajścia przy 2 pęcherzykach...Jezu ja też marzę o bliźniakach![]()
Gratulacje! Wspaniała wiadomość!Mam wynik![]()
U mnie labrawczarekJa marzęAlbo o blabladorze, ale te trochę dużo uwagi i ruchu potrzebują. Ktoś tu pisał (nie zacytowało mi się) że facet był anty na psa w mieszkaniu u się zakochał... To tak jakbym swojego słyszała, czekam aż postawimy pałac i może wtedy się uda, na razie muszę cieszyć oczy waszymi
Też bym nie miała nic przeciwko po tylu przejsciach, ale jak szwagierka straciła w ciąży jedno z bliźniąt i dokształciłam sobie jak dużego ryzyka jest taka ciąża, to już proszę byle nie bliźniaki, a miałam stymulację i próby zajścia przy 2 pęcherzykach...
Musisz uzupełniać czerwone płyny w 1 dcto moja piwnica zalana krwią xD
Mój gałgan nie chce spać w domu, skomle póki go nie wypuścimy na podwórko, chyba mu za gorąco. Ale za to rano jak tylko wejdzie to myk do łóżeczka i tulaski i buziaczki na całegojesu jaki jest podobny do mojego synkaz tą różnicą, że mój syn śpi z matką i ojcem i jeszcze robimy mu miejsce
Stary nie raz czeka az sie syn wyśpi na jego miejscu żeby go nie budzić i dopiero sie kładzie
ostatnio spał na ramie łóżka bez kołdry (mi też się regularnie zdarza) bo synek tak słodko usnął na środku
![]()
Było dla mnie koszmarnie bolesne, myślałam, ze się, za przeproszeniem, porzygam i zemdleje z bólu, mimo ze jajowody okazały się drożne. Ale jak będzie potrzeba to oczywiście podejdę do niego jeszcze razCzemu ledwo przeżyłaś hsg ?
True, tylko do mnie dochodzą kotyJa to się śmieje, ze jestem w związku 11 lat i mam z narzeczonym może z 10 zdjęć, za to mam jakieś 194484 zdjęć psa i to są zdjęcia z zaledwie ostatniego tygodnia![]()