reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Staraczki 2022

reklama
Golden to cudo pies ❤️ Kocham mojego całym serduchem ❤️
Ja marzę 😍 Albo o blabladorze, ale te trochę dużo uwagi i ruchu potrzebują. Ktoś tu pisał (nie zacytowało mi się) że facet był anty na psa w mieszkaniu u się zakochał... To tak jakbym swojego słyszała, czekam aż postawimy pałac i może wtedy się uda, na razie muszę cieszyć oczy waszymi 😍
Jezu ja też marzę o bliźniakach :D
Też bym nie miała nic przeciwko po tylu przejsciach, ale jak szwagierka straciła w ciąży jedno z bliźniąt i dokształciłam sobie jak dużego ryzyka jest taka ciąża, to już proszę byle nie bliźniaki, a miałam stymulację i próby zajścia przy 2 pęcherzykach...

Ja marzę 😍 Albo o blabladorze, ale te trochę dużo uwagi i ruchu potrzebują. Ktoś tu pisał (nie zacytowało mi się) że facet był anty na psa w mieszkaniu u się zakochał... To tak jakbym swojego słyszała, czekam aż postawimy pałac i może wtedy się uda, na razie muszę cieszyć oczy waszymi 😍

Też bym nie miała nic przeciwko po tylu przejsciach, ale jak szwagierka straciła w ciąży jedno z bliźniąt i dokształciłam sobie jak dużego ryzyka jest taka ciąża, to już proszę byle nie bliźniaki, a miałam stymulację i próby zajścia przy 2 pęcherzykach...
U mnie labrawczarek :D faktycznie szuka kontaktu ze mną i z mężem, ruch umiarkowany, wiadomo chodzimy z nią na spacery ale to nie husky czy terrier :)

Moja piwnica powoli pustoszeje w tym cyklu biorę się ostro do roboty 😂💣💣martwie się też że karmienie piersią bardzo mocno utrudnia sprawę ale jakoś nie mogę się przełamać żeby zacząć odstawiać. Ciągle z tyłu głowy mam myśl że co jak już się więcej nie uda? 🙈🙈 To chociaż synkowi chce dać to co najlepsze i niczego mu nie żałować 🙈🙈

Hej 👋 co może być powodem niskiego progesteronu ? Kilka ostatnich cykli było stymulowanych i monitorowanych. Progesteron 7 dni po owulacji w okolicach 14 ng (norma 1.2-15,9). W tym cyklu owulacja potwierdzona monitoringiem, dwa pęcherze około 22-23 mm. Lekarz był zadowolony, 17 dc dostałam zastrzyk na pęknięcie. Wynik progesteronu z 24 dc tylko 7,7 ng
:(

Gdzie może leżeć problem ?

jesu jaki jest podobny do mojego synka 😍😍 z tą różnicą, że mój syn śpi z matką i ojcem i jeszcze robimy mu miejsce 😂 Stary nie raz czeka az sie syn wyśpi na jego miejscu żeby go nie budzić i dopiero sie kładzie 😂 ostatnio spał na ramie łóżka bez kołdry (mi też się regularnie zdarza) bo synek tak słodko usnął na środku😭❤️
Mój gałgan nie chce spać w domu, skomle póki go nie wypuścimy na podwórko, chyba mu za gorąco. Ale za to rano jak tylko wejdzie to myk do łóżeczka i tulaski i buziaczki na całego 😀
Czemu ledwo przeżyłaś hsg ?
Było dla mnie koszmarnie bolesne, myślałam, ze się, za przeproszeniem, porzygam i zemdleje z bólu, mimo ze jajowody okazały się drożne. Ale jak będzie potrzeba to oczywiście podejdę do niego jeszcze raz 🙄

reklama
Do góry