Carolina123
Fanka BB :)
ja leżę. Jedno oko mi się przymyka. Dosłownie zwłokikurna aż mi głupio ze pogoda piekna a ja w łóżku. Ledwo z psem się wyczlapalam. Dramat.
Jedziemy ze starym we wtorek na badania. Dość szybko zareagował aż w szoku byłam![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja leżę. Jedno oko mi się przymyka. Dosłownie zwłokikurna aż mi głupio ze pogoda piekna a ja w łóżku. Ledwo z psem się wyczlapalam. Dramat.
Jedziemy ze starym we wtorek na badania. Dość szybko zareagował aż w szoku byłam![]()
Oj to musiała nieźle nabroićDziewczyny, przyszłam poinformować, że Zazuu dostała bana na forum do 13.04![]()
Oj to musiała nieźle nabroićale wróci na swoje testowanie
![]()
A suplementowalas progesteron czy tylko na swoim cyklu?Hejco może być powodem niskiego progesteronu ? Kilka ostatnich cykli było stymulowanych i monitorowanych. Progesteron 7 dni po owulacji w okolicach 14 ng (norma 1.2-15,9). W tym cyklu owulacja potwierdzona monitoringiem, dwa pęcherze około 22-23 mm. Lekarz był zadowolony, 17 dc dostałam zastrzyk na pęknięcie. Wynik progesteronu z 24 dc tylko 7,7 ng
![]()
Gdzie może leżeć problem ?
Któreś z dziewczyn przyszedł o 24Dziewczyny, czy jak do tej pory wynik bety nie przyszedł, to jest jeszcze szansa, że jednak będzie dzisiaj czy mam już nie czekać? Robione w Diagnostyce.