reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2022

reklama
Oooo o Kenii nie pomyślałam 🙈 wygoogluje! Co do Tajlandii to nie wiem czy tam wtedy nie leje jak w uk caly rok 😁
W Tajlandii pora deszczowa trwa chyba pół roku 😬 ogólnie to nie jest tak, ze przez te pół roku non stop leje, deszcz przychodzi nagle, bardzo intensywnie i przy tym trwa bardzo krótko ;) dzięki temu jest tez chłodniej. Znajomi byli w lipcu i przez tydzień padało raz, w nocy :) zależy jak się trafi 🤷🏻‍♀️ Ale z tych dwóch krajów tez bym brała Kenię 😛

Ja już po wizycie. Lekarz powiedział, ze wyniki nie są złe i żeby się nimi tak nie przejmować 🤷‍♀️ Mam brać kwas foliowy i b12 metylowaną. Pozostałe wyniki super.
Dziś 3 dc wszystko ładnie się złuszczania, jajniki ok, mam od dziś znów brać lamette, i 21 dc próg zbadać. Dał nam czas na spokojnie do wakacji.

Ja już po wizycie. Lekarz powiedział, ze wyniki nie są złe i żeby się nimi tak nie przejmować 🤷‍♀️ Mam brać kwas foliowy i b12 metylowaną. Pozostałe wyniki super.
Dziś 3 dc wszystko ładnie się złuszczania, jajniki ok, mam od dziś znów brać lamette, i 21 dc próg zbadać. Dał nam czas na spokojnie do wakacji.
to się trochę uspokoiłaś? A o tej ferrytynie cos mówił?

Nie uspokoilam się, bo właśnie według niego wszystko ok, nie mam na koncie poronień wiec on by się tak tym nie przejmował
z reguły oni tak mówią. Mój też jak zobaczyl moje badania to się zapytal czy mam za dużo pieniędzy. A ja że nie. Wtedy pamiętam zostawiłam w lab ponad 500 zł... I teraz się zastanawiam czy powtarzać je znowu czy po prostu iść w ciemno i dać pole do popisu nowemu gin...
Tego Paśnika ogarnelas?

reklama
ja kiedyś miałam też 2.5 i nic z tym nie robiłam a później jak kontrolowałam to było 1.5 bez żadnych lekow. Także nie wiem czy gin będzie chciał coś wypisać bo nie jest ten wynik jakiś tragiczny.
Czy nerwy i stres mogą zaburzyć wynik TSH ? Bo przed pobraniem krwi akurat miałam straszne nerwy, myślałam,że zgubiłam kartę do bankomatu a się okazało,że wciągnął bankomat! wszystko jak na złe 😃

Do góry