Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jakimi tabletkami unormowałaś androstendion? I czy po ich odstawieniu problem nie wrócił?Ja badałam bo mi dermatolog kazała bo strasznie mi się włosy przetluszczaly i wypadały do tego szybko przytyłam 15 kg głównie w centralnej części ciała. Okazało się ze miałam androstendion podwyższony 3 krotnie i 17-oh progesteron tez. Miałam podejrzenie przerostu nadnerczy i leżałam na endokrynologi ginekologicznej by to sprawdzić ale na szczęście nie było to to i wszystko się uformowało po tabletkach anty.
Hej@Ladycarooo mam pytanie do specjalistki od niepłodności po stronie męskiej
U nas niestety problem z koncentracją (3 mln, norma powyżej 15) i liczbą plemników o prawidłowej budowie (2%, norma powyżej 4).
Mąż przyjmuje acertin i nucleox naraz. Jak udało Wam się poprawić wyniki?
Mój skierował mnie do endokrynologa... dostałam leki, teraz jestem w okolicach 1,56 TSH...Czyli ginekolog może coś zalecić?
tak, możesz. Estradiol warto zbadać też przed owulacją, żeby zobaczyć jak dojrzewają pecherzykiCzy LH,FSH, ESTRADIOL, PROLAKTYNĘ I TESTOSTERON MOGĘ ZROBIĆ W 4 DNIU CYKLU?
Ja będę robić teraz jeszcze badania to powtórzę TSH samo jeszcze raz.Mój skierował mnie do endokrynologa... dostałam leki, teraz jestem w okolicach 1,56 TSH...
będę 10go dnia cyklu na monitoringu,więc czy jest sens?tak, możesz. Estradiol warto zbadać też przed owulacją, żeby zobaczyć jak dojrzewają pecherzyki
w sumie powiem Ci, ze nie wiem. Nigdy nie byłam na monitorignubędę 10go dnia cyklu na monitoringu,więc czy jest sens?