Bodajże atywia daily. Pierw brałam pół roku inne i problem powrócił a później te i narazie przez 3 lata spokojJakimi tabletkami unormowałaś androstendion? I czy po ich odstawieniu problem nie wrócił?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bodajże atywia daily. Pierw brałam pół roku inne i problem powrócił a później te i narazie przez 3 lata spokojJakimi tabletkami unormowałaś androstendion? I czy po ich odstawieniu problem nie wrócił?
Lepiej zrobić te badania w 3dc czy 4 dc? Czy to bez różnicy?w sumie powiem Ci, ze nie wiem. Nigdy nie byłam na monitorignuale chyba bym juz nie badała
powinnam zrobić jeszcze anty TPO i anty TG ?Mój skierował mnie do endokrynologa... dostałam leki, teraz jestem w okolicach 1,56 TSH...
mogę zrobić oddzielnie te badania? Bo ft 3 i ft 4 już robiłampowinnam zrobić jeszcze anty TPO i anty TG ?
Przy kontrolach co kilka miesięcy zawsze dostaję skierowanie na komplet...powinnam zrobić jeszcze anty TPO i anty TG ?
I ze skierowania robisz tpo i tg?Przy kontrolach co kilka miesięcy zawsze dostaję skierowanie na komplet...