bejbi002
Fanka BB :)
Mi o czułości 10, pokazał ciążę 6 dni przed @ i w jednej i drugiej ciąży.A jakie macie doświadczenie z tymi mega czułymi testami? Rzeczywiście mogą wykryć tak wczesną ciążę czy najlepiej czekać do @?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mi o czułości 10, pokazał ciążę 6 dni przed @ i w jednej i drugiej ciąży.A jakie macie doświadczenie z tymi mega czułymi testami? Rzeczywiście mogą wykryć tak wczesną ciążę czy najlepiej czekać do @?
Zamilkłam, bo miałam dużo pracy. Nie było czasu wchodzić na forum. Dzisiaj taki luźniejszy dzień. Poza tym nie chciałam gadać za dużo, dopóki nie miałam potwierdzenia w jedną albo w drugą stronę.ŁeeeA już liczyłam, ze zamilkłas bo się udało
![]()
Raczej nie, chociaż tak naprawdę nie mam 100% pewności czy ona w ogóle była. Jesli wystąpiła później to nici. Mój niemaz wyjechał w trasę. Co do klątwy to trwa już ponad 2 lata. Chociaż tak naprawdę nie robiłam nigdy dużo w tym kierunku, bo nie mieliśmy super parcia. Ja teraz poniekąd zluzowalam już w ogóle, a on w grudniu zafixowal do tego stopnia że szukał kliniki niepłodności. Czytał opinie etc. Zresztą między innymi dlatego poszedł pracować jako kierowca. Lepsza kasa. Będzie z czego odłożyć. W pewnym momencie to ja zaczęłam się diagnozować-mam IO i PCOS.ale ja nie mówię, że to ciąża - zwyczajnie rzuciłyśmy na Ciebie klątwę, jak zapodałaś nam informację o bladej kresce, a potem zniknęłaśA tak na poważnie, to może na dniach się wszystko wyklaruje
A wykluczasz opóźnioną owulację?
Rozumiem oczywiście. Może następny cykl będzie naszZamilkłam, bo miałam dużo pracy. Nie było czasu wchodzić na forum. Dzisiaj taki luźniejszy dzień. Poza tym nie chciałam gadać za dużo, dopóki nie miałam potwierdzenia w jedną albo w drugą stronę.
Oby, oby. Chciałabym żeby ten już się skończył.. Ale końca nie widaćRozumiem oczywiście. Może następny cykl będzie nasz![]()
![]()
Przepraszam że zapytam, ale któryś z tych testów był pozytywny i kolejne dla pewności czy jak? Ja kiedyś zrobiłam 3 i myślałam że zaszalałamKochane , a tak z czystej ciekawości… czy ilość robionych przez Was testów ciążowych zmniejsza się z każdym „ nieudanym „ miesiącem ? Bo ja przyznaję, że to nasz pierwszy cykl a ja zrobiłam już chyba z 10 testówCzy to ja jestem po prostu taka w gorącej wodzie kąpana
Jeden , ale jak trochę wyżej pisałam okazało się , że po prostu zbyt późno „odczytałam „ wynik .Przepraszam że zapytam, ale któryś z tych testów był pozytywny i kolejne dla pewności czy jak? Ja kiedyś zrobiłam 3 i myślałam że zaszalałam![]()
U mnie to rośnieKochane , a tak z czystej ciekawości… czy ilość robionych przez Was testów ciążowych zmniejsza się z każdym „ nieudanym „ miesiącem ? Bo ja przyznaję, że to nasz pierwszy cykl a ja zrobiłam już chyba z 10 testówCzy to ja jestem po prostu taka w gorącej wodzie kąpana
To nasz też pierwszy cykl pewnie teraz jeszcze nie będę nakręcona na testy pewnie za pierwszym razem i tak się nie udało natomiast myślę że ta spirala później z tymi testami coraz bardziej się nakręcaKochane , a tak z czystej ciekawości… czy ilość robionych przez Was testów ciążowych zmniejsza się z każdym „ nieudanym „ miesiącem ? Bo ja przyznaję, że to nasz pierwszy cykl a ja zrobiłam już chyba z 10 testówCzy to ja jestem po prostu taka w gorącej wodzie kąpana