Anasta07
Fanka BB :)
A miewasz czasem takie wyniki? Bo wychodzi na to że możesz wchodzić w nadczynność, ale zależy jakie są pozostałe hormony tarczyc.Tarczycę leczę już od lat, mam zdiagnozowana niedoczynność i Hashimoto.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A miewasz czasem takie wyniki? Bo wychodzi na to że możesz wchodzić w nadczynność, ale zależy jakie są pozostałe hormony tarczyc.Tarczycę leczę już od lat, mam zdiagnozowana niedoczynność i Hashimoto.
Bardziej myślę że to za duża dawka leku, bo ostatnio mi podwyższała (mimo iż miałam w okolicy 1) i teraz poszło w drugą stronę. Jak dotąd wszystkie odchyły wynikały z nieodpowiedniej dawki lekuA miewasz czasem takie wyniki? Bo wychodzi na to że możesz wchodzić w nadczynność, ale zależy jakie są pozostałe hormony tarczyc.
Ah, no to wszystko się zgadzaBardziej myślę że to za duża dawka leku, bo ostatnio mi podwyższała (mimo iż miałam w okolicy 1) i teraz poszło w drugą stronę. Jak dotąd wszystkie odchyły wynikały z nieodpowiedniej dawki leku
Estradiol, mam za niski i pęcherzyki nie chcą rosnąć i dlatego nie ma owulacjiA co to estrofem?
Od początku cyklu do owulacji.od kiedy powinno się brać olej z wiesiołka?
a czy po owulacji nie można go przyjmować? Czy są jakieś skutki uboczne? Pytam bo niedawno zaczęłam brać a jestem tydzień po owu i nie przerwałam…Od początku cyklu do owulacji.
Nie powinno się, może wywołać mikroskurcze macicy i doprowadzić do poronienia na wczesnym etapie.a czy po owulacji nie można go przyjmować? Czy są jakieś skutki uboczne? Pytam bo niedawno zaczęłam brać a jestem tydzień po owu i nie przerwałam…
o kurczę, to jutro już nie wezmę! Co prawda nie czuję żadnych skurczy, ale w zasadzie od owulacji kłuje mnie prawy jajnikNie powinno się, może wywołać mikroskurcze macicy i doprowadzić do poronienia na wczesnym etapie.
Tez zależy od dawki jaką się bierze. Ale fakt, nie zaleca się brać wiesiołka po owulacjiNie powinno się, może wywołać mikroskurcze macicy i doprowadzić do poronienia na wczesnym etapie.
Bez panikio kurczę, to jutro już nie wezmę! Co prawda nie czuję żadnych skurczy, ale w zasadzie od owulacji kłuje mnie prawy jajnikmiałam duże nadzieje co do tego cyklu a teraz już sama nie wiem… jestem w 19 dniu cyklu, tydzień po owu i co chwilę myślę o testowaniu ale to najwcześniej w święta
![]()