Z
zaz208622
Gość
Dzień dobry
updateujcie
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja pierdziele wróciłaśDzień dobryupdateujcie
administracja bardzo pilnie strzegła forum przed moimi odwiedzinamia ja pierdziele wróciłaśmyślałam, że o nas zapomnisz
![]()
oj chyba było ostroadministracja bardzo pilnie strzegła forum przed moimi odwiedzinami
Mam nadzieję, że po takim treningu z równie imponującą skutecznością będą ścigać trollipozdrawiam serdecznie!
![]()
mają szansę się wykazać. Angalagon3256 wygląda na idealny materiał do zbanowania, ale mimo starań adminów zerkałam sobie na forum i widziałam, że te chińskie znaczki chyba są super postami bo legitnie wiszą co kilka minut nowy post równie świetnej jakości jak poprzednieoj chyba było ostrona pewno będą ścigać troli haha . . . Oni tylko nie winnych się czepiają
![]()
nie liczę na to, że się wykażą, nawet w tej sytuacji . Przez ich postępowanie zostaliśmy bez wsparcia i każda z wynikami błądzi jak dziecko we mglemają szansę się wykazać. Angalagon3256 wygląda na idealny materiał do zbanowania, ale mimo starań adminów zerkałam sobie na forum i widziałam, że te chińskie znaczki chyba są super postami bo legitnie wiszą co kilka minut nowy post równie świetnej jakości jak poprzednie![]()
Właśnie !nie liczę na to, że się wykażą, nawet w tej sytuacji . Przez ich postępowanie zostaliśmy bez wsparcia i każda z wynikami błądzi jak dziecko we mgle![]()