Carolina123
Fanka BB :)
o ja ale zajebistyJak tak ładnie prosicie to macie
W tułowiu ma jeszcze grzechotkę, dlatego Harvey jest nim baaaardzo zainteresowany![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o ja ale zajebistyJak tak ładnie prosicie to macie
W tułowiu ma jeszcze grzechotkę, dlatego Harvey jest nim baaaardzo zainteresowany![]()
ooo nie. Aczkolwiek ja mam jeszcze nadzieję ...U mnie bez zmian. Test negatywny, wczoraj beta 0. Jutro testuje będzie 10 dpo i jak nic to od piątku odstawiam proga
Omg królik śliczny, a pies przesłodziakJak tak ładnie prosicie to macie
I potem co? Robicie przerwę czy działacie dalej ?
a miałam Cię na kopach wygnać na ciążowy...Smutno mi, że nie mogę sobie pokopać
Czyli teraz przerwa jak mówiłaś, czy jednak coś się zmieniło?
Jak wrzucisz sobie ten wynik w Google to Ci wyjdzie ze jest w normie I ze jest okCzy AMH 2,52 w wieku 33 lat jest prawidłowe? Czy to oznacza mało czasu na ciążę?
Nie chcesz ze mną poczekać do października? Szukam koleżanki do kiblowania a żadna nie chceUmówiłam się jescze na jeden monitoring
Mam nac, mam aromek to se zeżre
niewykluczone, że będę do października tkwić w miejscuNie chcesz ze mną poczekać do października? Szukam koleżanki do kiblowania a żadna nie chce![]()
Tak tak... wy wszystkie obiecujecie a potem zostawicie mnie samąniewykluczone, że będę do października tkwić w miejscu![]()
jeah!Umówiłam się jescze na jeden monitoring
Mam nac, mam aromek to se zeżre
Co za słodziaki !Jak tak ładnie prosicie to macie