Z
zaz208622
Gość
Teraz na staraczkach będziemy się tak nakręcać na rozpaczanie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jestem na nie!Teraz na staraczkach będziemy się tak nakręcać na rozpaczanie?
ej! Jak Twoj test?!Jestem na nie!To nic nie pomoże dziewczyny
![]()
wiem, że macie racje. Ale potem moja głowa świruje. "Że może, gdyby nie ta tabletka". Ale dzisiaj już chyba nie wytrzymam i wezmę coś, inaczej przyjdzie mi siedzieć w domu. Aczkolwiek to wcale nie jest zły pomysłDziewczynki pamiętajcie, że okres starań to nie ciąża. W dodatku należymy do grupy kobiet, które statystycznie najszybciej dowiadują się o ciąży. No i jeszcze jedno. 99.99% tych leków zabronionych w ciąży jest dozwolona jeśli nie ma już innego wyboru i ważniejsze jest poprawienie stanu zdrowia matki. Żyjcie normalnie![]()
bierz na zdrowie! Naprawdę nie zrobisz tym krzywdy potencjalnej ciąży. A będziesz zdrowa i uśmiechnięta. Okres starań nie musi być okupiony męczeństwemwiem, że macie racje. Ale potem moja głowa świruje. "Że może, gdyby nie ta tabletka". Ale dzisiaj już chyba nie wytrzymam i wezmę coś, inaczej przyjdzie mi siedzieć w domu. Aczkolwiek to wcale nie jest zły pomysł![]()
żeby mi to powiedział chociażby lekarz pierwszego kontaktu - nie uwierzyłbym. Ale jak mówi to @Zazuu to tak zrobię. Generalnie od wczoraj mam i tak słaby nastrój. Wiecie, rodzina, dzieci kuzyna, dzieci kuzynki. . . Słabo mi się robi jak pomyślę o 2 kolejnych dniach. Jedyny plus jest taki, że jak jadę do domu rodzinnego to czas mi szybko mija. Wrócę i już będzie coś wiadomobierz na zdrowie! Naprawdę nie zrobisz tym krzywdy potencjalnej ciąży. A będziesz zdrowa i uśmiechnięta. Okres starań nie musi być okupiony męczeństwem![]()
Nie męcz się i bierzwiem, że macie racje. Ale potem moja głowa świruje. "Że może, gdyby nie ta tabletka". Ale dzisiaj już chyba nie wytrzymam i wezmę coś, inaczej przyjdzie mi siedzieć w domu. Aczkolwiek to wcale nie jest zły pomysł![]()
zuch dziewczyna! Każda z nas ma gorsze momenty i to zupełnie normalne. Pozwól sobie na spadek formy, a potem cyc do przodu! Najedz się dobrociżeby mi to powiedział chociażby lekarz pierwszego kontaktu - nie uwierzyłbym. Ale jak mówi to @Zazuu to tak zrobię. Generalnie od wczoraj mam i tak słaby nastrój. Wiecie, rodzina, dzieci kuzyna, dzieci kuzynki. . . Słabo mi się robi jak pomyślę o 2 kolejnych dniach. Jedyny plus jest taki, że jak jadę do domu rodzinnego to czas mi szybko mija. Wrócę i już będzie coś wiadomowczoraj poszłam w zwanie spać i mam tyle do nadrobienia... Chyba całą nos pisałyście
![]()
wzięłam, wzięłam. Bo w końcu zaatakują mnie zapaleni spojówek albo zatok to dopiero będę miałaNie męcz się i bierzmi i tak zostały juz tylko z 2 tabletki na recepte więc jak będę u lekarza to zapytam od razu o takie bezpieczne, bo 1 opakowanie starcza mi na kilka miesięcy, a nóż się uda
![]()