Carolina123
Fanka BB :)
oj z tym jedzeniem to chyba też nie bardzozuch dziewczyna! Każda z nas ma gorsze momenty i to zupełnie normalne. Pozwól sobie na spadek formy, a potem cyc do przodu! Najedz się dobroci![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oj z tym jedzeniem to chyba też nie bardzozuch dziewczyna! Każda z nas ma gorsze momenty i to zupełnie normalne. Pozwól sobie na spadek formy, a potem cyc do przodu! Najedz się dobroci![]()
Ja nigdy nie brałam tabletek anty ani nic takiego. Jedynie prezerwatywy lub stosunek przerywany. I po pierwszym poronieniu wpadłam na genialny pomysł by założyć implant antykoncepcyjny. Mieliśmy dać sobie trzy lata przerwy bez stresu. U mnie efekt był taki że miałam cykle 14 dni z czego 7 dni był mocny okres i tak przez pół roku. Tanie to nie było a wyciągnięcie tego dziadostwa tak bolało że żaden z moich trzech porodów ani razem wzięte tak nie bolały. Więc już nigdy w życiu implantu, tabletek anty ani wkładek nie chceAle w sumie w pierwszym cyklu starań po wyciągnięciu implantu zaszlam w ciążę (dwa miesiące po wyciągnięciu) . Niestety wada genetyczna i pod koniec 1trymestru serduszko stanęło.
Dzisiaj już nie widziałam żadnego cieniaej! Jak Twoj test?!
ja tez nie wiesiolkuje bo właśnie mam takie efekt zupełnie odwrotny...o mnie owu zapomniała..zero objawowU mnie taki news, że chyba mi się dni płodne cofnęłyJakoś tak śluz się zmniejszył, szyjka też się zrobiła taka nijaka. Jak zawsze mam potop, to teraz miałam tylko wodnisty śluz w 8 i 9 dc (jeszcze w 9dc podbrzusze bolało owulacyjnie)... Muszę wywalić ten wiesiołek do śmieci, bo mi śluz psuje
Dziś 11dc i nie czuję, żeby owu miała nadejść... Pierwszy raz tak mam
![]()
Wiesiołek dla mnie to jest game changerU mnie taki news, że chyba mi się dni płodne cofnęłyJakoś tak śluz się zmniejszył, szyjka też się zrobiła taka nijaka. Jak zawsze mam potop, to teraz miałam tylko wodnisty śluz w 8 i 9 dc (jeszcze w 9dc podbrzusze bolało owulacyjnie)... Muszę wywalić ten wiesiołek do śmieci, bo mi śluz psuje
Dziś 11dc i nie czuję, żeby owu miała nadejść... Pierwszy raz tak mam
![]()
no ja właśnie na suszę nie narzekam od kiedy odstawiłam tabletki antyWiesiołek dla mnie to jest game changermyślę że nawet teraz gdy się nie staramy to i tak będę brać zwłaszcza na 2 połowę cyklu kiedy nastaje susza
![]()