Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
bierzesz może wiesiołka?Ja dzisiaj znowu mam jakiś rozciągliwy sluz. Naprawdę Nie wiem o co chodzi. Nie poznaje swojego ciała. Co sie teraz wyprawia. Po owu już wg mnie dawno a ten sluz co on ma niby zwiastować?!
Ciążę? Podobno najwcześniejszy objaw to właśnie śluz. Albo rozciągliwy i przezroczysty jak przy owu, albo mleczny.Ja dzisiaj znowu mam jakiś rozciągliwy sluz. Naprawdę Nie wiem o co chodzi. Nie poznaje swojego ciała. Co sie teraz wyprawia. Po owu już wg mnie dawno a ten sluz co on ma niby zwiastować?!
nie właśnie. Bo poprzednie cykle jak go stosowalam to właśnie mialam wrażenie że pogorszyło to mój sluz który zawsze w te dni był mega widoczny. A odkąd ten wiesiolek zaczelam brać to śluzu jakby brak. Może i w środku cos było ale musiałam się doszukiwać i sprawdzać. Teraz zrezygnowałam z wiesiolka, wzięłam moze przez pierwsze dwa dc po 2 tabletki żeby je wykorzystać po porostu. Takze to nie jego wpływ.bierzesz może wiesiołka?
hmmm ja i ciaza nie wiem czy to w ogóle możliwe...Na pewno nie na tym etapie. Obstawiam owu w piątek wg testów owu. Piatek/sobota czułam lewy jajnik. W te dni zero seksu. Także to nie to.Ciążę? Podobno najwcześniejszy objaw to właśnie śluz. Albo rozciągliwy i przezroczysty jak przy owu, albo mleczny.
Ciążę? Podobno najwcześniejszy objaw to właśnie śluz. Albo rozciągliwy i przezroczysty jak przy owu, albo mleczny.
Kochana, gratulacje! <3Wątpliwości rozwiane. Popołudniowe kreski. Jedna w 5min druga w 3min. Przez przypadek wzięłam PINKA o czułości 20 tam jeszcze nic nie ma. Czyli bardzo wczesna ciążaJak na złość moja ginka na chorobowym do końca maja...
A teraz uwaga zbieram pomysły na to jak oryginalnie przekazać partnerowi, że będzie ojcem. Dodam, że ma fioła na punkcie ciąży i było to jego największe marzenie![]()
gratulujeWątpliwości rozwiane. Popołudniowe kreski. Jedna w 5min druga w 3min. Przez przypadek wzięłam PINKA o czułości 20 tam jeszcze nic nie ma. Czyli bardzo wczesna ciążaJak na złość moja ginka na chorobowym do końca maja...
A teraz uwaga zbieram pomysły na to jak oryginalnie przekazać partnerowi, że będzie ojcem. Dodam, że ma fioła na punkcie ciąży i było to jego największe marzenie![]()