Z
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Byłabym wdzięcznaposzukam u siebie bo pamiętam tylko ze na wyniku mam "całkowite przyswajanie (albo wchłanianie) żelaza"
Dziękuje !Wiązania![]()
ale wyniki to już trzeba z lekarzem bo ja niewiele rozumiem z tego wskaźnika poza tym, że mam w normieDziękuje !
Mój gin jak mu pokazałam wyniki ferrytyny i homocysteina to powiedział, ze dopóki nie ma poronień to żeby się nie martwićale wyniki to już trzeba z lekarzem bo ja niewiele rozumiem z tego wskaźnika poza tym, że mam w normie![]()
moja ginka na szczęście wnikliwie wszytko sprawdza i na przykład Prolaktyna pomimo, że w normie to jej się od razu nie spodobała. Te wyniki akurat mi chirurg sprawdzał i mu się podobało więc nie drążyłamMój gin jak mu pokazałam wyniki ferrytyny i homocysteina to powiedział, ze dopóki nie ma poronień to żeby się nie martwićz innym konsultowałam takim po znajomosci bardziej i tez powiedział, ze jak jest w normie to jest w normie i oni się tym sugerują
W każdym razie dzięki ogromne, zara zadzwonię, żeby mi z tej zamrożonej krwi zrobili to badaniemoja ginka na szczęście wnikliwie wszytko sprawdza i na przykład Prolaktyna pomimo, że w normie to jej się od razu nie spodobała. Te wyniki akurat mi chirurg sprawdzał i mu się podobało więc nie drążyłam