olka11135
Fanka BB :)
A ja się ze starym pokłóciłam wczoraj i zasnęliśmy obróceni dupamiale rano wykorzystał że śpię i dał buziaka wiec chyba już wybaczyć mogę, nie ?
Bez przeprosinowych prezentów się nie liczy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja się ze starym pokłóciłam wczoraj i zasnęliśmy obróceni dupamiale rano wykorzystał że śpię i dał buziaka wiec chyba już wybaczyć mogę, nie ?
To byśmy się nigdy nie pogodziliBez przeprosinowych prezentów się nie liczy![]()
Trzymam kciuki za wizytę i test! A ile to dpo? Czy test już będzie miarodajny? Jeżeli chodzi o mnie, to ja dwa dni temu wylazłam z seks roomu i usiadłam grzecznie na ławce. Łykam duphaston popijając winem bezalkoholowymWitam Was Kochane w środę! Jak nastroje ? Kto jest ja etapie seksow a kto się zbliża do testowania ? Ja mam dziś wizytę u Paśnikabolą mnie jajniki i w ogóle wszystko
Niby wiem, ze z takim wynikiem homocysteina to nie ma szans, ze się uda ale z racji, ze jedziemy na majówkę to chyba w sobotę z rana zrobię test żeby mieć spokojniejszą głowę i żeby stary się nie stresował i będę mogła pic spokojnie drineczki
Troche infantylne ale spokoOfftop: nawet nie wiecie, jak się cieszę, ze to głupie nazwy ławeczek, sex roomów i piwnic się przyjęły xD
dorosłe kobiety żeby tak gadały...Troche infantylne ale spoko![]()
Offtop: nawet nie wiecie, jak się cieszę, ze to głupie nazwy ławeczek, sex roomów i piwnic się przyjęły xD
Za późno....Uważaj, bo zaraz się okaże że jesteś infantylna i dorosłej kobiecie tak nie wypada.
A no i portal traci na wiarygodności xD
jak ja się cieszę, ze nie mam kija w dupsku xDUważaj, bo zaraz się okaże że jesteś infantylna i dorosłej kobiecie tak nie wypada.
A no i portal traci na wiarygodności xD