pluto_nova
Moderator
Właśnie zarezerwowałam kajaki na mój urodzinowy spływ 21.05 i zapłaciłam zaliczkę
Ale będzie impreza! Nie mogę się doczekać! Ciekawe tylko, czy będę mogła pić, czy też będę owulować 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w tym cyklu nie uprawiałam i nie mam żadnych nadziei, czekam spokojnie na okresJa podejrzewam, że nawet jakbym nie uprawiala seksu to i tak bym miala nadzieje![]()
Ojej, niespełnione marzenie mojego męża które kiedyś obiecałam spełnić... Ja jestem bardzo nie-szalona pod tym względem...No ja też jestem tego zdaniapamiętam jak wracaliśmy znad morza, do domu ze 100 km jeszcze było, a mi się zachciało tu i teraz, więc skręcił do lasu
![]()
A to moja dzisiejsza paczka. Nie jestem namiętną testowaczką, więc ciążowe kupuję na bieżąco

Długo się staracie ?Robiłam hormonalne itp, ale z racji tego, ze wszytki jest u mnie dobrze i u starego, a zagnieżdżenia nie ma to szukamy dalej
O, pregna tez mi się kończyJa w tym cyklu nie uprawiałam i nie mam żadnych nadziei, czekam spokojnie na okres
Ojej, niespełnione marzenie mojego męża które kiedyś obiecałam spełnić... Ja jestem bardzo nie-szalona pod tym względem...Chciałabym, ale nie umiem... Może przez prawie zerowe libido, a po tym poronieniu też wogóle jakoś poniżej dna
A to moja dzisiejsza paczka. Nie jestem namiętną testowaczką, więc ciążowe kupuję na bieżącoZobacz załącznik 1396180
Ani jedno ani drugie bo będziesz już w ciążyWłaśnie zarezerwowałam kajaki na mój urodzinowy spływ 21.05 i zapłaciłam zaliczkęAle będzie impreza! Nie mogę się doczekać! Ciekawe tylko, czy będę mogła pić, czy też będę owulować
![]()
oby!Ani jedno ani drugie bo będziesz już w ciąży![]()
3 lata ale tez nie miesiąc w miesiącDługo się staracie ?
Mocniejszy jak moja koziadupa 9 dcMój owulak chyba kpi... Dziś 8dc
ja myślę, że one będą jaśniały... Nie planowałam aż tak szybkiej owuMocniejszy jak moja koziadupa 9 dc