Kamilad
Fanka BB :)
Ale przecież do @ jeszcze dalekoU mnie dzisiaj dołek totalny - i psychicznie i w temperaturze... Spadła na łeb, na szyję i mój entuzjazm, że w maju się uda spadł do zera... Normalnie ryczeć mi się chce...![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale przecież do @ jeszcze dalekoU mnie dzisiaj dołek totalny - i psychicznie i w temperaturze... Spadła na łeb, na szyję i mój entuzjazm, że w maju się uda spadł do zera... Normalnie ryczeć mi się chce...![]()
Schweps aperol z proseczoNo to ja na palcach jednej ręki mogę policzyć szalone akcje i to długo przed ślubemRaz mnie podpuszczał i prowokował że tego nie zrobię, a jednak i jakie było jego zdziwienie ogromne jak wylądowaliśmy w publicznym WC
Teraz na jakieś takie rzeczy no nie mogę się przełamać, max prysznic
Oooo a jaki to budżetowy?
I mojeee dziś!
Oessssuuu![]()
![]()
Skisłam czytając to
To ostatnio najmniejszy maluch w rodzinie 5mcy też jednocześnie kichnął i pierdłMój mąż w rodzinie mówi że na jego pierdy nikt się tak nigdy nie cieszy jak na malucha
Esuuuu ale mi zrobiłyście noc![]()
![]()
Turlam się ze śmiechu
https://media.tenor.com/images/003ba687710bca89d7450e4db0118839/tenor.gif
strasznie szybko spada Ci ta temperatura... Kontrolowałas kiedyś proga w drugiej fazieU mnie dzisiaj dołek totalny - i psychicznie i w temperaturze... Spadła na łeb, na szyję i mój entuzjazm, że w maju się uda spadł do zera... Normalnie ryczeć mi się chce...![]()
kurfaTak jak obiecałam, tak zrobiłam. Biel wizira.
progesteron może wpływać na ból piersi. Z tego samego powodu wiele kobiet odczuwa ból piersi po owulacjiDzień Dobry dziewczyny ja od wczoraj mam taki ból piersi nie mogę ich dotknąćI zmęczenie mnie takie dopada po południu wskakuje do łóżka bo sił nie mam
Nie wiem czy to wina tego progesteronu co łykam nigdy nie miałam takich bólów piersi
![]()
ja się dzis już załapałam. Rzugac mi się już tym chce. Nie m siły. Jeszcze te badania za chyba ponad 2k pewnie żeby się okazało, ze wszystko ok. I będziemy szukać dalej i dalej aż w końcu zwątpiły totalnie.kurfa![]()
to pierwszy cykl z takim czymś, zawsze mam stałą powyżej 37 i spada dzień przed lub w dzień okresu. Cały ten cykl jakiś dziwny, bo na niskich temperaturach... Kilka razy robiłam proga 7dpo i był zadowalający. Dla przykładu wykresy z dwóch wcześniejszych cyklistrasznie szybko spada Ci ta temperatura... Kontrolowałas kiedyś proga w drugiej fazie![]()
To co się mogło zadziałać?to pierwszy cykl z takim czymś, zawsze mam stałą powyżej 37 i spada dzień przed lub w dzień okresu. Cały ten cykl jakiś dziwny, bo na niskich temperaturach... Kilka razy robiłam proga 7dpo i był zadowalający. Dla przykładu wykresy z dwóch wcześniejszych cykli
tak sporo tych spadków jakby nie było... No ale jest na wyższych zazwyczaj więc nie ma co dramatyzować. Masz wysoka PTC więc te 37 to wcale nie tak dużoto pierwszy cykl z takim czymś, zawsze mam stałą powyżej 37 i spada dzień przed lub w dzień okresu. Cały ten cykl jakiś dziwny, bo na niskich temperaturach... Kilka razy robiłam proga 7dpo i był zadowalający. Dla przykładu wykresy z dwóch wcześniejszych cykli