pluto_nova
Moderator
już dawno nieaktualne, wykupiły te tańsze, już po zwykłej cenie są@olka11135 albo ktoś kto ma zapisany link do tych tanich pinkowpodrzucicie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
już dawno nieaktualne, wykupiły te tańsze, już po zwykłej cenie są@olka11135 albo ktoś kto ma zapisany link do tych tanich pinkowpodrzucicie?
skandaljuż dawno nieaktualne, wykupiły te tańsze, już po zwykłej cenie są![]()
Ja ostatnio brałam stad@olka11135 albo ktoś kto ma zapisany link do tych tanich pinkowpodrzucicie?
Ja 2 tyg temu na allegro kupiłam za 3,32@olka11135 albo ktoś kto ma zapisany link do tych tanich pinkowpodrzucicie?
ja miałam cały pakiet za 250 zł.Dziewczyny czy ktoś robił badania Chlamydia Ureaplasma Mycoplasma ? Jaka cena tych badań ?
Wystarczy jeden wymaz z szyjki,tak ?ja miałam cały pakiet za 250 zł.
ja płaciłam chyba ponad 400 zlDziewczyny czy ktoś robił badania Chlamydia Ureaplasma Mycoplasma ? Jaka cena tych badań ?
tak ja miała panel urogenitalny i wymaz robiony podczaj jednej wizyty.Wystarczy jeden wymaz z szyjki,tak ?
Bociany od 4 lat przelatują kilka razy dziennie przed moim oknem...Dziewczyny wierzycie w przesądy ? Ostatnio bociek przeleciał dosłownie nad moją głową i nad dachem mojego domuJa nie wierzę.