reklama

Staraczki 2022

reklama
Dla mnie inseminacje były zupełnie bezbolesne a było ich sztuk 6 🙈🙈🙈🙈🙈
To fajnie masz :-) Wiem, że wiele dziewczyn źle znosi HSG, dla mnie to też nie był wielki ból. Więc to kwestia indywidualna zapewne... W każdym razie przy każdej inseminacji lekarz patrzy na mnie z wielkimi obawami, zupełnie bezpodstawnie, bo ja do skarżących się nie należę. Ale z tego, co sugerował, ma chyba wiele takich pacjentek, u których np. HSG jest niewykonalne...
6 sztuk?? Wytrwali jesteście! A dlaczego aż tyle?

Ja mam dziś bole podbrzusza i dziwne bole jajników. Stary mnie wnerwia nawet oddychaniem wiec okres PMS się zaczął
ej ja mam to samo. Jestem wkurvviona, ze tyle ile dziś brzydkich słów wypowiedziałam to szok. Boli brzuch. Chciałabym, żeby okres przyszedł wcześniej. Wtedy bym nie miała ani na uro ani na wakacje. A tak to bede miała i na to i na to :(

ej ja mam to samo. Jestem wkurvviona, ze tyle ile dziś brzydkich słów wypowiedziałam to szok. Boli brzuch. Chciałabym, żeby okres przyszedł wcześniej. Wtedy bym nie miała ani na uro ani na wakacje. A tak to bede miała i na to i na to :(
Ja mam zawsze na wesela, wycieczki, wakacje itp. W dniu swojego ślubu nagle już w kiecce dosłałam plamienia 🤦‍♀️
To ja wczoraj taka łacina rzucałam w myślach i dobrze, ze w domu byłam bo bym chyba ludzi uszkodziła 😃

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry