Mmiiaa
Fanka BB :)
Moj mnie wczoraj tak dreczylJezu a mój to łazi o coś gada do mnie jak widzi ze coś ogląda na tel i mi przeszkadza, ale twardo chodzi od ściany do ściany i opowiada mi banialuki, w ogóle nie łapie, ze mnie drażni
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moj mnie wczoraj tak dreczylJezu a mój to łazi o coś gada do mnie jak widzi ze coś ogląda na tel i mi przeszkadza, ale twardo chodzi od ściany do ściany i opowiada mi banialuki, w ogóle nie łapie, ze mnie drażni
zenujace to labo. Rzucałaby pomidorami. Masz zakaz tam chodzić z betaA ja dalej w oczekiwaniu na wynikiMówiłam, że będą w sobotę
Ale nie wiem po co mi wyniki proga, jak cycki mi zaraz wybuchną
![]()
jak mam same diagnostyki prawie. Jeden alab czynny jak jestem w robociezenujace to labo. Rzucałaby pomidorami. Masz zakaz tam chodzić z beta
tyle dobrego. Ale z beta każe Ci od razu zbadać proga i będę się wkur.iacjak mam same diagnostyki prawie. Jeden alab czynny jak jestem w robocieAle betę mam akurat od ręki przepraszam bardzo! I w niedzielę i święta otwarte!
![]()
Myślę że wątek gdzie dziewczyny starają się o ciaze nie jest odpowiedni. Zapytaj na ciążowym najlepiejCzesc Wszystkim, czy spotkałyście się z przypadkiem aby przy wyniku bety 6300 (5+5) pęcherzyk był ledwo widoczny? Lekarz nie był w stanie go namierzyć na badaniu USG? Tzn znalazł go ale był bardzo malutki. Dodam że Beta sprzed tygodnia 900, więc rośnie?
Nie.Czesc Wszystkim, czy spotkałyście się z przypadkiem aby przy wyniku bety 6300 (5+5) pęcherzyk był ledwo widoczny? Lekarz nie był w stanie go namierzyć na badaniu USG? Tzn znalazł go ale był bardzo malutki. Dodam że Beta sprzed tygodnia 900, więc rośnie?