Bibi89
Fanka BB :)
Pani zazuuuu pani sobie winka polejeWszystkich, którzy potrzebują odświeżenia od czego jest ten wątek zapraszam do pierwszego postu.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pani zazuuuu pani sobie winka polejeWszystkich, którzy potrzebują odświeżenia od czego jest ten wątek zapraszam do pierwszego postu.
Ja tez mam miejsce w piwniczce zarezerwowane do październikaP.S niestety obecnie nie jestem w ciąży, siedze w piwniczce i czekam do września chyba że mnie jasny chu* strzeli i nie wytrzymam tyle to będę się starać w maju lub czerwcu o 5 ciąże![]()
Tylko Ciebie lepiej by jasny chu* nie strzelił w tej piwniczceJa tez mam miejsce w piwniczce zarezerwowane do października![]()
dziękuję Ci bardzo za wymowna odpowiedź, poszukam wsparcia na innych grupach, przepraszam jeśli którąkolwiek "staraczke" ubodła wieść o moim nieprawidłowym pęcherzyku po 3 straconych ciążach... Życzę Wam powodzeniaNie wiem, ale wez pod uwagę fakt że tutaj wiele dziewczyn stara się o pierwsze dziecko, niektóre o kolejne ale też z różnymi historiami. Nie odpowiem Ci na to pytanie bo NIE DOTARŁAM DO TEGO PUNKTU jak i wiele innych dziewczyn.
Na ciążowym napewno uzyskasz odpowiedź, zaglądają tam dziewczyny które obecnie są w ciąży i mają jakiś punkt odniesienia.
Skoro miałaś 3 straty to wiesz jak to boli, wiec twoja reakcja jest dla mnie mocno niezrozumiała. Zwłaszcza ze dziewczyny, które się z nami starały po tym jak zachodzą przechodzą na wątek dla ciężarnych i nie maja z tym problemu. Nie mówiąc już o tym, ze co maja pomoc ci dziewczyny, które tego pęcherzyka na usg nigdy nie widziały?dziękuję Ci bardzo za wymowna odpowiedź, poszukam wsparcia na innych grupach, przepraszam jeśli którąkolwiek "staraczke" ubodła wieść o moim nieprawidłowym pęcherzyku po 3 straconych ciążach... Życzę Wam powodzenia
Dobra radaNalej sobie winka![]()