Bibi89
Fanka BB :)
Tak, dodałam olejek i nawet zostawiłam na jakieś 5 min na nogach, normalnie NIGDY TAK NIE MIALAMja kiedyś dodawałam jeszcze cukier do fusów ewentualnie jakiś olejeknajlepsza jest później kabina do spłukania
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, dodałam olejek i nawet zostawiłam na jakieś 5 min na nogach, normalnie NIGDY TAK NIE MIALAMja kiedyś dodawałam jeszcze cukier do fusów ewentualnie jakiś olejeknajlepsza jest później kabina do spłukania
![]()
Da się,choć nie zawsze faktycznieO looosie wyliczyło mi 1900kcal ... przecież ja tyle nie jestem w stanie przejeść! Chyba ze chipsami dopcham![]()
No właśnie wbrew pozorom to może być mon problem. Podstawowa przemiana materii wyliczona na ponad 1500 ... kurcze ... serio muszę jesc więcej (I mądrzej)Da się,choć nie zawsze faktycznieJa dopychałam migdałami,orzechami,bananami
zależy czego mi w makro brakowało..ale jeśli Cię braknie np100kcal też nic się nie stanie,ważne żeby nie schodzić poniżej podstawowego zapotrzebowania bo wtedy organizm "chabi" na zapas i się tyje jeśli stale nie dojadasz
Ja kiedyś byłam pewna że jem za dużo..okazało się że ledwo 1200 wyciągamNo właśnie wbrew pozorom to może być mon problem. Podstawowa przemiana materii wyliczona na ponad 1500 ... kurcze ... serio muszę jesc więcej (I mądrzej)
to nie wątek do interpretacji testów ciążowych.Hejka
Czy wygląda na pozytyw czy negatyw? Okres powinien przyjść za 5 dni. Lekko różowa![]()
Nie mówiąc już o tym, że to zalany test i to jeszcze facelleto nie wątek do interpretacji testów ciążowych.
Po wakacjach będę się dopychać ananasemJa kiedyś byłam pewna że jem za dużo..okazało się że ledwo 1200 wyciągamPPM u mnie 1400 wtedy było
teraz już nawet wagi nie potrzebuję bo pamiętam ile mniej więcej cos ma gram
a nasz ulubiony ananasik ma dobry wpływ na metabolizm co też warto pamiętać
![]()