reklama

Staraczki 2022

Ja dzis właśnie odłożyłam fusy po kawie! 😁 Bo chyba ostatnio jak pisałam to nie mieliśmy Expressu i pisałam że nie pijamy kawy, no mąż teraz piję to będą i fusy 🙃 Szczerze to miałam odpuścić te peelingi bo jestem leniem, ale akurat opróżniałam, to stwierdziłam szkoda marnować no a cellu sam nie zniknie 😛

Eh, to szczotkowanie, też miałam być systematyczna.
Ja się dość ostatnio pilnuje. Szczota codziennie a dziś wjechała bańka chińska! Troche bolało ale podobno czyni cuda, zobaczymy 😁

reklama
Hej!
Ja dziś w końcu mam lekkie plamienia ze śluzem wiec w końcu ten okres się będzie rozkręcać. Z moich regularnych cykli 28-30 dni nagle się robią 32-33 niby nic ale mnie to denerwuje. W nocy nie mogłam spać bo jestem zła na tą niesprawiedliwość. I w dodatku chyba będę mieć antybiotyk itp wiec znów na badania immunologiczne nie pojedziemy. To dupy to wszystko.
Dziś wezmę wino i będę siedzieć w wannie, a potem na kanapie- tez z winem.

Hej!
Ja dziś w końcu mam lekkie plamienia ze śluzem wiec w końcu ten okres się będzie rozkręcać. Z moich regularnych cykli 28-30 dni nagle się robią 32-33 niby nic ale mnie to denerwuje. W nocy nie mogłam spać bo jestem zła na tą niesprawiedliwość. I w dodatku chyba będę mieć antybiotyk itp wiec znów na badania immunologiczne nie pojedziemy. To dupy to wszystko.
Dziś wezmę wino i będę siedzieć w wannie, a potem na kanapie- tez z winem.
Nie martw się. Mi się tez cykle od 28-29 dniowych rozwinęły do ponad 30dniowych, ale ostatnio wszystko wróciło do normy :)

Trzymam mocno kciuki, żeby kazda góra się wyrównała :)!
Dziękuje bardzo ❤️
Na razie się zastanawiam dlaczego mój organizm zamiast jak zwykle lunąć krwią w terminie to np. Tak jak dziś oprócz śladów na papierze służu z krwią nie ma nic i to było z 3h temu, potem wieczorem pewnie znów i dopiero na drugi dzień normalny okres. WTF 🤦‍♀️

Dziękuje bardzo ❤️
Na razie się zastanawiam dlaczego mój organizm zamiast jak zwykle lunąć krwią w terminie to np. Tak jak dziś oprócz śladów na papierze służu z krwią nie ma nic i to było z 3h temu, potem wieczorem pewnie znów i dopiero na drugi dzień normalny okres. WTF 🤦‍♀️
No czasem tak jest, że cos sie zmienia. Ja pol zycia zawsze mialam okres z samego rana, jak sie pionizowalam - jak zaczelam sie starać to orzychodzi jak chce. Chociaz w tym cyklu (przestalam sie starać) znow przyszedl jak za dawnych lat :p

reklama
Dziewczyny a podacie linki do jakichś przykladowych szczotek do szczotkowania na sucho?
Wracajac do peelingow z kawy to tez robilam i lubilam, ale pol lazienki jest potem do mycia wiec to mnie zniecheca :D ja mam takie rekawiczki do peelingowania, zakladam je na rece i sie myję jak zwykle a przy okazji peeling.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry