Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja tez zawsze miałam ranoNo czasem tak jest, że cos sie zmienia. Ja pol zycia zawsze mialam okres z samego rana, jak sie pionizowalam - jak zaczelam sie starać to orzychodzi jak chce. Chociaz w tym cyklu (przestalam sie starać) znow przyszedl jak za dawnych lat![]()
To wszystko przez remont i malowanie ścian!Mi się ryczeć chce, bo chcę, żeby przyszedł okres, a ta ***** nie przychodziDziś 15 dpo (no chyba, że owulacja była później) - ten cykl jest poyebany jak lato z radiem normalnie!
Niech przyjdzie dziś (powinien być wczoraj), bo nie wytrzymam zaraz
Chcę pożegnać się z tym cyklem, bo mam go dosc
u mnie jak sie pojawiał kiedyś to pierwszy dzień była żyw krew. Najgorszy drugie czasem trzeci dzień. A gdy zaczęłam brać proga to nie wiedziałam kiedy uznać ze to 1 dc. 3 dni plamienia później 3 dni krew i później końcówka znowu jakieś brazowe plamienie. I właśnie objawy i samopoczucie wskazywaly ze juz się zacznie a ciągle było nic i tydzień chodziłam nadęta bo sie nie mogło rozkręcić. Dlatego rzuciłam proga.Ja tez zawsze miałam ranoa teraz to w cały świat. I czesto zaczyna się tako plamistym śluzem, jakby chciało a nie mogło. Chociaż dzięki usunięciu endo to niekiedy mam okres 3 dni z czego 1 jest tylko dość obfity
![]()
od malowania miał być cionsz, a nie pusty spóźniony okresTo wszystko przez remont i malowanie ścian!
Tak z ciekawości bataty też na bliznieta?Przyszlam zameldować że posypał mi sie projekt w pracy i już nie muszę czekać do maja '23 by go skończyć. Także zaczynam starania o trzecie bobo i 5 ciążęTo mój trzeci cykl po poronieniu. Wjechała już maca, olej z wiesiolka i ovarin. Do tego zaczęłam pić mleko rano bo ponoć zwiększa szanse na bliźnięta
Jeszcze dziś na obiad wjadą bataty
A co, może się uda
![]()
O mleku coś mi się obiło o uszy ale o batatach nic, możesz rozwinąć? Ja dzisiaj kupiłam ananasaPrzyszlam zameldować że posypał mi sie projekt w pracy i już nie muszę czekać do maja '23 by go skończyć. Także zaczynam starania o trzecie bobo i 5 ciążęTo mój trzeci cykl po poronieniu. Wjechała już maca, olej z wiesiolka i ovarin. Do tego zaczęłam pić mleko rano bo ponoć zwiększa szanse na bliźnięta
Jeszcze dziś na obiad wjadą bataty
A co, może się uda
![]()
Ja Teraz chodzę „nadęta” nie dość ze mam brzuch jak balon to jesCze jestem tak nerwowa, ze ostatnio sam fakt, ze podczas mycia zębów stary wszedł mi do łazienki a ja myślałam ze wyjdę z siebie. Mimo ze przecież nic złego nie zrobił i w niczym mi nie przeszkadzał. No wszystko mnie drażniu mnie jak sie pojawiał kiedyś to pierwszy dzień była żyw krew. Najgorszy drugie czasem trzeci dzień. A gdy zaczęłam brać proga to nie wiedziałam kiedy uznać ze to 1 dc. 3 dni plamienia później 3 dni krew i później końcówka znowu jakieś brazowe plamienie. I właśnie objawy i samopoczucie wskazywaly ze juz się zacznie a ciągle było nic i tydzień chodziłam nadęta bo sie nie mogło rozkręcić. Dlatego rzuciłam proga.